Hvordan mestre Outlook 2007

Som e-post, kalender og oppgave sporing programvarekomponent av noen versjoner av Microsoft Office Suite, utfører Microsoft Outlook mange oppgaver. Outlook, som ble brutt ut i Suite Home and Business 2010-versjonen, var en del av den opprinnelige Office Suite 2007 klynge. Mens mestre enkelte programmer kan ta år, undervisning selv Outlook 2007 er et spørsmål om å klikke rundt det som kan virke som noen svært velkjente menyer og knapper.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Outlook. Gjennomgå første arbeidsområdet, inkludert fanene øverst i arbeidsområdet, båndet under fanene, venstre panel med mappehierarkiet og koblinger i nederste venstre hjørne av arbeidsområdet.

2 Test opprettingsprosessen e-post ved å klikke på "Ny e-post" -knappen på båndet. Skriv inn en emnelinje og tekst i meldingsteksten. Skriv din egen e-postadresse - annet enn en synkronisert til Outlook - inn i "Til" -feltet eller bare lukke e-vinduet uten å lagre den.

3 Klikk på "kalender" linken nederst til venstre i arbeidsområdet. Utforsk knappene på tvers av båndet på toppen av arbeidsområdet og klikk på varer i under "Ordne" for å se hvordan de endrer kalenderens utseende. Dobbeltklikk på en dato eller tid på kalenderen for å gjennomgå møtet oppsettvinduet.

4 Klikk på "Hjelp" knappen som ser ut som en blå sirkel med en trekant i den. Gjennomgå hjelpeinformasjonsemner som inkluderer Microsoft-skrevne tutorials pluss bruker-innsendte spørsmål og svar. Skriv inn et søkeord i nettstedets søkefeltet for å finne informasjon om en bestemt Outlook 2007 tema.

5 Sjekk ut en nybegynner bok om Microsoft Outlook 2007 fra biblioteket eller kjøpe en nedlasting eller bok fra en bokhandel. Se etter bøker med "dummies", "Beginner" eller "lære" i tittelen, sammen med informasjon som inkluderer skjermbilder og steg-for-steg opplæring. Gå videre til "Advanced" bøker etter å mestre nybegynner oppgaver. Pass på å kjøpe Outlook 2007 materialer, som hver versjon av Outlook endringer. Per mai 2011 Outlook nyeste utgivelse var Outlook 2010.

6 Søk lokale samfunnet høgskoler og skoler for klasser på Outlook. Skoler tilbyr vanligvis nybegynner, middels og avanserte klasser. Det kan være vanskelig å finne en klasse undervisning utdaterte 2007-versjonen, men du kan spørre om klassen "anvendbarhet med professoren og spør om han kan peke ut forskjellene mellom de klasse dekket detaljer og den versjonen Outlook 2007.

7 Gjennom Microsoft Outlook 2007-nettsteder på Internett - inkludert Microsoft selskapets nettsted, utdanningsinstitusjonenes nettsider og brukeropprettede områder - for videoer, tips og hint om hvordan du kan komme videre med å lære programvaren.

Hint

  • Det er ingen sertifisering, utdannet sertifikat eller tiltak mot som "master" nivå forståelse for Microsoft Outlook 2007 er målt. Ved gjentatte ganger å eksperimentere med programmet og bruke den for dag-til-dag oppgaver vil du få den kunnskapen som kreves for å drive Outlook raskt.