Hvordan migrere fra Google Apps til Exchange

Hvordan migrere fra Google Apps til Exchange


Microsoft Exchange er en e-postserver som er i konkurranse med Google Apps, men de to kan knyttes, som Google lar sine brukere å flytte informasjon til Microsoft-plattformen. De eneste delene av Google Apps som kan aksepteres av Microsoft Exchange er e-post og kontakter. Google Apps-brukere er også i stand til å bruke Googles desktop programvare for å lage filtre på nøyaktig hvilken informasjon som skal overføres.

Bruksanvisning

1 Naviger til og laste ned Google Apps Migration for Microsoft Exchange-verktøy finnes i "Ressurser". Installere det på harddisken.

2 Start programmet, og i vinduet merket "Steg 1 av 3: Server Detaljer", ". Admin brukernavn" skriv inn all nødvendig informasjon som "Vertsnavn / IP-adresse" og Pass på at "Exchange" under "Server Type" er valgt før du klikker på "Next" -knappen.

3 Skriv inn all nødvendig IMAP informasjon og sikre at "IMAP" er den valgte oppføringen i "Server Type" -feltet. Klikk "Next".

4 Skriv inn all nødvendig Google Apps informasjon i et nytt vindu merket "Trinn 2 av 3:. Bruker og Domain Information" Klikk på "Browse" -knappen og naviger til CVS fil som inneholder kontaktene som skal overføres. Klikk "Next".

5 Klikk hvilke data du ønsker å migrere fra Google Apps til Microsoft Exchange i nytt vindu merket "Steg 3 av 3:. Overføringsinnstillinger" Gjennomgå "Ekstra valg" og se om de hører til dine spesifikke behov. Klikk "Next" når du er ferdig.

6 Velg aktuelle "Tilleggsvalg" oppføringer hvis du ønsker å filtrere mappeplasseringen eller datoene for filene som skal overføres til Microsoft Exchange. Ikke gjør noen endringer hvis du ønsker ingen filtre som skal brukes. Klikk "Next".

7 Gjennom informasjonen for nøyaktighet i den nyåpnede "gjennomgang Google Apps Migration for Microsoft Exchange Settings" -vinduet. Klikk "Start" for å starte overføringsprosessen. Det kan ta opptil flere timer for migrasjon å fullføre, avhengig av datamaskinens prosessorkraft og Internett båndbredde.