Hvordan Minimer Photo Size

Hvordan Minimer Photo Size


Minimere størrelsen på et bilde generelt krymper størrelsen på bildet mellom 25 prosent av den opprinnelige størrelsen og 100 piksler på den lengste siden, og komprimerer bildet til laveste bildekvalitet. En hundered piksler er omtrent en tomme på en dataskjerm, og mange bilder vil oppleve betydelig fotokvalitet tap dersom endret til mindre enn 100 piksler. En rask og enkel måte å minimere bilder er å bruke en web-foto resizing verktøy, fordi web-verktøy ikke krever kjøpe eller installere bildebehandlingsprogram på datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Naviger til foto resizing verktøyet på shrinkpictures.com.

2 Rull ned hjemmesiden til "endre størrelse på bildet" -boksen, og klikk på "Velg fil" -knappen.

3 Finn og velg bildet du ønsker å minimere på datamaskinen eller lagringsenheten som er koblet til datamaskinen.

4 Velg de nye maksimums bildet dimensjoner på enten 100 piksler eller 25 prosent av den opprinnelige størrelsen, ved å klikke på valgknappen ved siden av noen av forholdene. De maksimale dimensjonene gjelder til den lengste siden av bildet. Hvis du ikke vet dimensjonene på bildet ditt, og velg deretter en innstilling, og planlegger å gjenta prosessen med den andre innstillingen til å velge den minste versjonen.

5 La boksen ved siden av "bruke et bilde spesialeffekt" ukontrollert, med mindre du ønsker å generere en svart-hvitt eller sepia-tonet versjonen av bildet.

6 Velg "god" -knappen under "sett endret størrelse bildekvalitet" for å generere den minste filstørrelse for maksimal dimensjon innstillingene du valgte.

7 Klikk på "resize-knappen" for å starte verktøyet Endre størrelse, og vente på neste side for å laste.

8 Klikk på linken som sier "last ned dette bildet nå" for å laste ned minimert versjon av bildet.

Hint

  • Alltid sikkerhetskopiere opprinnelige bildefilen før du lagrer skaleres versjoner.