Hvordan Mørkere øynene i et spekter av farger i Photoshop

Et fotografi er ikke alltid yter rettferdighet til den naturlige fargen på øynene, og de kan noen ganger lysere enn de burde. Du kan bruke Photoshop til mørkere øyne ved hjelp av sine naturlige farge, eller ved å blande en ny serie av farge inn i øynene. Først isolere øynene ved hjelp av lassoverktøyet, og deretter bruke Kurver justering å mørkne den naturlige utvalg av farger, eller bruke en ny Saturation / Hue nivå for å legge til et nytt spekter av farger.

Bruksanvisning

Klargjør bilde

1 Start Photoshop og velg "Open" fra Fil-menyen. Velg bildet du vil redigere i navigasjonsvinduet og klikk "Åpne".

2 Klikk på "Zoom" -menyen nederst i hovedvinduet zoom inn i øynene ved å skrive en prosentandel i tekstfeltet. Dette kan være hvor som helst mellom 200 og 300 prosent, avhengig av størrelsen på bildet.

3 Velg "Lasso" verktøyet fra verktøykassen. Klikk på "Legg til i markering" -ikonet på alternativlinjen, slik at du kan spore rundt begge øynene. Skriv "0" i Feather feltet. Klikk "Anti-Alias" for å jevne kantene av dine valg.

4 Dra Lasso rundt iris i det ene øyet mens du holder museknappen for å omringe den helt. Slipp museknappen og dra Lasso rundt iris i andre øyet.

5 Hold nede "Ctrl" og trykk "C" på tastaturet for å kopiere begge øynene, deretter holde nede "Ctrl" og trykk "V" for å lime inn kopien inn i et nytt lag over bildet.

Mørkere Natural Eye Colors

6 Klikk på "Image" menyen, velg "Justeringer," klikk "Curves." Åpner The Curves vinduet.

7 Klikk på "Preview" boksen slik at du kan se hvordan endringene du gjør påvirker bildet.

8 Klikk på midten av diagonal linje som krysser nettet og dra den ned. Bare en liten berøring er nødvendig for å dramatisk mørkne øynene. Dra på oppstillingen lysere øyne.

9 Klikk "OK" når du er fornøyd med endringen.

Mørkere med en ny serie av farge

10 Forbered bildet som beskrevet ovenfor for å spore øynene med lassoverktøyet og kopiere dem til et nytt lag.

11 Velg "Bakgrunn Layer" i Layers Panel. Hvis du ikke kan se Layers Panel, trykk "F7" avsløre den.

12 Hold nede "Ctrl" og trykk "A" på tastaturet for å velge hele laget, så hold "Ctrl" og trykk "C" for å kopiere den til utklippstavlen. Trykk "Delete" for å slette bakgrunnslaget. Klikk "Fjern markeringen" i valgmenyen.

1. 3 Klikk på "Layer" -menyen, velg "New Adjustment Layer", deretter "Hue / Saturation." Klikk "OK." Justeringspanelet åpnes.

14 Dra "Hue" glidebryteren mens du ser på øynene for å velge en farge. Dra "Saturation" skyveknappen for å velge intensiteten av fargen blir brukt til øynene. Dra "Letthet" glidebryteren til venstre for å mørkne fargen som ønsket.

15 Klikk på "Layer" -menyen og velg "Merge Visible."

16 Hold nede "Ctrl" og trykk "V" for å lime bakgrunnslaget du kopierte tidligere tilbake i bildet. Klikk på "Layer" -menyen, velg "Ordne", deretter "Send to Back".