Hvordan motta samtaler fra en mobiltelefon på Skype

For å motta samtaler fra en mobiltelefon på Skype, må brukerne kjøpe et SkypeIn-nummer. For å gjøre dette, må du allerede har lastet ned Skype og SkypeOut. Følg disse trinnene for å lære å motta samtaler fra en mobiltelefon på Skype.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til Skype nettsted (se lenke nedenfor). Her kan du opprette, laste ned og kjøpe en Skype-konto. Hvis du allerede har en Skype-konto, logger du bare inn.

2 Logg inn på din personlige konto, og klikk på "Home" -knappen. Klikk på "SkypeIn" linken på venstre side av siden.

3 Hvis du ikke er kjent med en SkypeIn, anmeldelse av denne nettsiden nå. Du har lov til opptil 10 SkypeIn tall for folk å ringe ved hjelp av vanlige telefoner.

4 Flytt ned til bunnen av siden når du har gjennomgått og forstå informasjonen på SkypeIn. Klikk på "Kjøp en SkypeIn-nummer" link.

5 Gå gjennom prosessen med å kjøpe og sette opp din SkypeIn-nummer. Når du har fått nummeret ditt, gi det ut til venner og slektninger. Du vil nå kunne motta samtaler fra dem fra sine mobiltelefoner.

Hint

  • Folk kan bruke EpyxMobile å ringe Skype-brukere. EpyxMobile gjør også folk til å motta samtaler fra en hvilken som helst Skype-bruker ved hjelp av mobiltelefonen.
  • Du kan ha opptil 10 SkypeIn telefonnumre.
  • Sjekk Skype webområde for oppdateringer i kunngjøringen seksjoner. Skype vil ofte legge ut informasjon om hvor Skype brukes og hvordan du får den beste service for din SkypeIn eller SkypeOut.
  • Skype fungerer ikke som et nødanrop enhet, og burde ikke være lettelse på om telefontjenester mislykkes i ditt område.