Hvordan motta SMS-meldinger på en iPad

Hvordan motta SMS-meldinger på en iPad


Apple iPad har mange funksjoner, med muligheten til å sende og motta tekstmeldinger. Alt du trenger å gjøre er å laste ned og installere en app som ITIM Text Messenger eller Textfree Unlimited som vil tillate deg å benytte seg av denne flotte funksjonen. Bruk av 3G eller WiFi-tilkobling i din iPad, disse programmene lar deg sende og motta tekstmeldinger. Per oktober 2010, koster ITIM Text Messenger $ 0,99 hver, og Textfree Unlimited er tilgjengelig for gratis.

Bruksanvisning

1 Kjøp og last ned enten ITIM Text Messenger eller Textfree Unlimited. For å gjøre dette, gå til "Apps" på iPad, og ser opp og kjøpe applikasjoner. IPad vil laste ned og installere programmet.

2 Åpne din valgte programmet ved å klikke på ikonet fra iPad-skjermen. Textfree gir deg et gratis telefonnummer for deg å bruke for teksting; klikk "Bekreft" for å godta telefonnummeret. ITIM tekstmeldinger fungerer med Google Voice, slik at du kan sende og motta meldinger via Internett-tilkoblingen.

3 Legg dine texting vennene til programmet, og klikk på deres kontaktinformasjon til tekst-melding dem. Grensesnittet i begge programmene er svært lik som en berøringsskjerm telefonen meldingsprogrammer.

Hint

  • Noen venner du teksten vil være ansvarlig for vanlige tekstmeldinger avgifter fra sine respektive telefonoperatører.