Hvordan Mouse Scroll på en bærbar PC

Hvordan Mouse Scroll på en bærbar PC


Bærbare datamaskiner er utstyrt med en touch pad eller rullematte, slik at du kan rulle på skjermen og navigere en side. Dette hjelper deg vise informasjon som er for store til å være synlig på skjermen på en gang. Pekeplaten er litt forskjellig fra vanlig mus på stasjonære datamaskiner, som har et rullefelt eller hjulet på musen for å rulle på siden. Siden pekeplaten på en bærbar PC er litt forskjellig fra stasjonære mus, må du kanskje å bli kjent med hvordan du musehjulet med den bærbare datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Finn rullefeltet, som ligger på den ene siden av laptop skjermen. Du vil bruke dette verktøyet til å bla på siden. Plasser pekefingeren på midtpunktet av maskinens touch pad og flytter musepekeren direkte på rullefeltet.

2 Trykk på musematten venstre knapp ved hjelp av pekefingeren og la den være der.

3 Flytt midten fingeren opp eller ned på styreplaten mens pekefingeren holder venstre knapp, for å skyve rullefeltet. Den retningen du beveger fingeren på pekeplaten, vil avhenge av hvilken del av skjermen du vil vise. Hvis du drar fingeren opp, vil de flyttes opp, og hvis du beveger fingeren ned på musematte, vil rullefeltet flytte siden ned. Hold flytte rullefeltet til du har nådd den ønskede delen av skjermen. Du kan også bruke rullefeltet for å flytte siden fra venstre til høyre hvis det er nødvendig.

Hint

  • En alternativ måte å skjermen rulling bruker de fire piltastene til å flytte opp, ned, venstre eller høyre.