Hvordan Nedgang Tekststørrelse i Mozilla Firefox

For å sikre at alle besøkende til sine nettsteder er tilgjengelige, mange webdesignere lage sin tekst med slektning, snarere enn absolutte størrelser. Relative størrelser tillater besøkende å endre størrelsen på tekst på en nettside for lettere å lese. I Mozilla Firefox, kan du øke eller redusere tekststørrelsen for en bestemt web leseøkt midlertidig eller permanent.

Bruksanvisning

Bestem et passende tekststørrelse

1 Bestem tekststørrelsen du vil bruke som standard. For å endre tekststørrelsen, fra menyen, klikk på "View" og deretter "Tekststørrelse".

2 Redusere tekststørrelsen ved å klikke på "Reduser". Du kan også bruke tastaturet kommandoen "Ctrl + [-]" for å redusere størrelsen.

3 Du kan øke og redusere tekst ofte og lett. Fra menyen, klikk på "View" og deretter "Tekststørrelse" og "Øke". Eller, fra tastaturet ved å trykke "Ctrl + [+]" for å øke tekststørrelsen. Klikk på "Vis", "Tekststørrelse" og "Normal" eller fra tastaturet. Trykk "Ctrl + [0]" for å gå tilbake til standard tekststørrelse.

4 Se siden for å finne ut om den nye størrelsen er akseptabel for deg. Hvis det ikke er det, gjenta denne prosessen til du finner en standard størrelse du ønsker. Hvis du bare vil endre tekststørrelsen for en Internett-økten, kan du bruke denne metoden. Hvis du ønsker å endre tekststørrelsen permanent, går du videre til neste avsnitt.

Endre standard tekststørrelse permanent

5 Fra menyen, klikk på "Verktøy" og deretter "Alternativer". Dialogboksen Alternativer vises.

6 Åpne "Innhold" -kategorien. Du kan endre skriftstørrelsen fra "Fonts & Colors" område.

7 Velg "Skrift" og "Font Size" som du ønsker å bruke som ny standard. Nettsteder som ikke har spesifisert en font vil vise tekst ved hjelp av skriften og størrelsen du har valgt.

8 Klikk på "Avansert". For å tvinge alle nettsteder å bruke en bestemt minimum tekststørrelse, velger en minimumsstørrelse i "Minimum Font Size" drop-down boks. For å tvinge alle nettsteder å bruke standard tekststørrelse, fjerner du merket "Tillat nettsider å velge egne skrifter," i stedet for "Mine valg over alternativet."

9 Klikk "OK" for å lukke dialogboksen Avansert. Klikk på "OK" igjen for å lukke dialogboksen Alternativer.