Hvordan øke hastigheten på datamaskinens IncrediMail Installer

Programvare installatører, som en ansvarlig for å sette IncrediMail på systemet, kan kreve en god del av datamaskinens ressurser fordi de kommuniserer direkte med både harddisk og registret. Kompliserende forhold er det faktum at du kan ha flere andre ressurskrevende programmer som kjører i bakgrunnen på systemet. Ved å finne og stenge ned disse unødvendige programmer, kan du redusere mengden av tiden det tar for deg å installere IncrediMail til systemet ditt, og øke systemytelsen overall.

Bruksanvisning

1 Dobbeltklikk på "incredimail_install.exe" filen i nedlastingsmappen.

2 Klikk "Kjør" lese nøye vilkårene og betingelsene for bruk når installasjons belastninger og klikk deretter på "Next".

3 Høyreklikk på oppgavelinjen nederst på skrivebordet og klikk på "Start Task Manager."

4 Klikk på kategorien Minne til å rangere åpne prosesser fra de mest minnekrevende å minst.

5 Deaktiver unødvendige prosesser ved å klikke på dem og deretter klikke på "Avslutt prosess."

6 Klikk "Next" i IncrediMail brukeren å velge standard installasjonskatalog. Ellers, klikk på "Browse" for å velge en annen katalog.

7 Klikk "Install". Klikk deretter på "Finish" når du blir bedt.

Hint

  • Forebygging av uønskede programmer fra å starte når Windows gjør også øker de tilgjengelige for programmer ressurser som montører. For å gjøre dette, klikk "Start," type "msconfig" i søkefeltet nederst i vinduet, og klikk deretter på "msconfig.exe" når det vises på skjermen. Klikk på kategorien Oppstart og da fjernet alle programmer som du ikke ønsker å laste ved oppstart. Klikk "OK" og deretter "Start på nytt nå."