Hvordan øke hastigheten på en DSL-modem

July 12 by admin

Hvordan øke hastigheten på en DSL-modem


Er en treg tilkobling holde deg fra å nyte din bredbåndstilkobling til det fulle? Hvis du er frustrert med hakkete videoer, treg nedlasting hastigheter eller hyppige sidetidsavbrudd, kan du prøve tipsene i denne veiledningen for å optimalisere forbindelsen og få fart på DSL-modem.

Bruksanvisning

1 Installer filtre. Sett filtrene inn noen telefonkontakt som vil ha en enhet plugget inn i den mens du bruker nettet. Innkjøp disse små enhetene fra en lokal elektronikkbutikk og installere dem mellom alle enheter deler samme linje som DSL (telefon, faks etc.) vil ikke bare redusere analog interferens og øke hastigheten, vil det også kutte ned på DSL interferens med andre enheter på linjen.

2 Installer RAM. Oppgradere RAM (Random Access Memory) for å gi din Internett-prosessen mer virtuelt minne. DSL krever minst 64 MB RAM for Windows 2000, 128mb RAM for Windows XP og 512 MB for Vista. Det er alltid best å holde seg godt over minstekravene. Ta datamaskinen til din lokale databutikk for å ha mer RAM installert. Teknisk kunnskapsrike brukere kan velge å installere RAM selv; det er så enkelt som å koble fra datamaskinens strømkabler, åpne sak og koble RAM pinner inn i hovedkortet.

3 Ring teknisk support. Ring din internettleverandør tekniske support avdeling for å sjekke linjen. Agenten kan kjøre tester for å sjekke integriteten av linjen og prøve å nullstille gjeldende vilkår eller sende et feltagent dersom situasjonen tilsier.

4 Få en brannmur. Installer en brannmur for å optimalisere båndbredde og få mest mulig ut av tilkoblingen. Brannmurer varsle deg om en prosess eller et program forsøker å få tilgang til Internett, og la deg bestemme seg for å blokkere eller godkjenne forsøket. Gå til for en oppføring av brannmurer gratis å laste ned og installere programmet du ønsker.

Hint

  • Bare installere RAM kompatibel med hovedkortet; ta kontakt med manuell eller sjekk din nåværende RAM type.

Related Articles