Hvordan øke hastigheten på en Internett-tilkobling

Hvis Internett-tilkoblingen er treg, er det en rekke metoder for å fremskynde den opp. Noen av disse forslagene kan bli prøvd på stedet; andre er mer kompliserte.

Bruksanvisning

1 Konfigurere nettleseren din slik at den ikke vil vise grafikk, animasjoner, lyd, video eller annet multimedieinnhold (se "Hvordan slå av lyd, bilder eller video på nettsider").

2 Surf når Internett-trafikken er lav. Tyngste trafikken er vanligvis på helger og kvelder.

3 Bruk din cache effektivt. "Cache" refererer til lagringsplass der nylig besøkte nettsteder er lagret. Du må kanskje endre størrelsen på bufferen tildeling, eller du kan trenge å rense din cache med jevne mellomrom. Se gjennom dine menyer for elementer kalt Cache, Midlertidige Internett-filer og så videre.

4 Oppgrader modemet. 56,6 kb / s modemer er de raskeste telefon modemer tilgjengelig.

5 Ta kontakt med Internett-leverandøren for å sikre at modemet er konfigurert riktig.

6 Bytt ut telefonmodem med en rask tilgang tilkobling som bølge, ISDN, DSL, satellitt, kabel-modem og så videre.

Hint

  • Kabel, ISDN og DSL-tilkoblinger er kanskje ikke tilgjengelig i alle områder. Forvent å betale en høyere pris enn du ville gjort for et modem og vanlig telefonlinje (selv en dedikert en).
  • Konfigurere nettleseren til ikke å vise grafikk og annet multimedieinnhold vil øke hastigheten på surfing, men du vil gå glipp av innhold som er presentert gjennom lyd, video eller bilder.