Hvordan øke hastigheten på Internet Explorer med Google Chrome

Hvordan øke hastigheten på Internet Explorer med Google Chrome


Hvis du ikke vil ha en ny nettleser, men ønsker å legge til fordelene som er tilgjengelige fra Google Chrome til Internet Explorer, en gratis plug-in som heter Google Chrome Frame er nå tilgjengelig.

Det fungerer i versjon 6, 7 og 8 av Internet Explorer på Windows-datamaskiner som kjører enten Windows Vista eller Windows XP med Service Pack 2.

Som rapportert i "Les mer om dette," tester i regi av Computerworld viser Internet Explorer brenner gjennom Javascript nesten 10 ganger raskere enn vanlig når Google Chrome Frame er lagt til som en plug-in til nettleseren. Og det blir enda bedre Google Chrome Frame er rask og enkel å installere.

Gratis, rask, enkel og effektiv-trenger jeg si mer? Her er hvordan du kommer i gang.

Bruksanvisning

1 Gå til Google nedlastingsside for å installere Frame i Google Chrome. Klikk på Få Google Chrome Frame-knappen for å laste ned. Den plugin vil installere ved hjelp av standard Windows-installasjonen rutine. Hvis du noen gang har installert Flash eller en PDF-leser i Internet Explorer, vil du finne prosessen svært like og like enkel.

2 Når du besøker et nettsted som er aktivert for å fungere med Google Chrome Frame vil du oppleve raskere responstid for skript på siden og nyte effektene som Internet Explorer ikke støtter. Når du besøker et nettsted som ikke er aktivert for Google Chrome Frame, vil nettleseren kjøres som normalt.

3 Google Chrome Frame kan være av spesiell interesse, hvis du uansett grunn, fortsatt bruker Internet Explorer 6. Det vil gjøre den gamle nettleseren til å jobbe med nyere web apps, men vil ikke bryte hvis en side ikke er ment å bruke Google Chrome Ramme. Det vil bare fortsette å fungere som Internet Explorer 6.

4 Skulle du noen gang bestemmer du ikke ønsker å ha den plug-in kjører i Internet Explorer, kan du bruke standard Legg til eller fjern programmer i kontrollpanelet i Windows til å avinstallere Google Chrome Frame.

Hint

  • Google Chrome Frame plug-in som gjør nettleseren støtter HTML5, CSS3, lerret og SVG-funksjoner. HTML5 og CSS3 er foreslått nye standarder for web som har mange funksjoner som allerede er i bruk, og som støttes av andre nettlesere.
  • Microsoft advarer Internet Explorer 8 brukere mot å installere Google Chrome Frame som en plug-in for sikkerhetsmessige grunner. De sier at plug-in gjør Internet Explorer sårbare. Google bestrider dette kravet. Tidlig i utgivelsen av Google Chrome, ble det vist seg å være usikker, men i mars 2009, Google gjort endringer som brakte sikkerhetsnivåene til like god eller bedre enn andre nettlesere.
  • Google Chrome Frame er en tidlig løslatelse, og er fortsatt i utviklingsfasen i skrivende stund.