Hvordan øke hastigheten på internett hastigheter

Hvis Internett er treg uansett grunn, kan det gjøre det vanskelig å utføre funksjoner på nettet, for eksempel nedlasting av filer, se filmer, lytte til musikk eller bare vanlig surfing. Du kan få fart på Internett-hastigheten ved å gjøre bruk av noen gratis programmer tilgjengelig for nedlasting på nettet. Mange av disse programmene tilbyr en gratis prøveperiode, men du kan vanligvis bestille den fulle versjonen midt i prøveversjon. Det er også flere andre tiltak du kan ta for å få fart på Internett som å tømme nettleserens buffer og lukke nettleservinduer når de ikke er i bruk.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer Internet Download Manager. Programmet er gratis å prøve i en måned, og deretter det koster $ 24,95 per 2011. Det maksimerer Internett nedlastingshastigheter ved å gjøre bruk av speil og andre triks, og integreres med nettleseren.

2 Last ned og installere Download Accelerator Plus (se Ressurser). Dette programmet er helt gratis å bruke. Det vil passivt fart på nedlastinger av mellom to til fire ganger i gjennomsnitt. Den laster ned fra flere steder på en gang for å få dette til. Det har også en media buffer slik at når du streame video, det kan forhindre avbrudd.

3 Last ned og installer Internet Download Accelerator (se Ressurser). Download Accelerator har en gratis måned lange rettssaken. Det integreres i alle moderne nettlesere, og inneholder en opsjon for nedlasting fra populære video nettsteder med akselerert Internett-hastigheter.

4 Klikk på "X" i hjørnet av et program som kjører på datamaskinen din som du ikke trenger. Dette vil hjelpe datamaskinen kjøre raskere, noe som vil øke hastigheten på din Internett behandling. Dette vil spesielt hjelpe med eventuelle programmer som bruker båndbredde, for eksempel fildelingsprogrammer eller lynmeldingstjenester som AIM.

5 Koble datamaskinen til ruteren eller modemet med en LAN-kabel. Klikk "Start" og velg "Control Panel". dobbeltklikk på "Network Connections". høyreklikk på en kablet tilkobling og velg "aktiver". Bytte til en kablet tilkobling over et trådløst en vil hjelpe fart tilkoblingen.

6 Lukk ekstra faner du har åpne for nettleseren. Klikk på "Sikkerhet" menyen i Internet Explorer. Velg "Delete Browsing History." Velg "Temporary Internet Files" og "Cookies". Klikk på "Slett" for å fjerne nettleseren over filer som kan bremse den ned.