Hvordan øke hastigheten på Internett oppdateringsfrekvens

Hvordan øke hastigheten på Internett oppdateringsfrekvens


Internett oppdateringsfrekvens er den hastigheten som den er i stand til å laste nettsider du har besøkt tidligere. Selv om du har en høyhastighets Internett-tilkobling, kan det hende at oppdateringsfrekvensen være bremse surfing. Heldigvis kan justeres ved å laste ned Internet akselerator programvare, et program som optimaliserer tilkoblingen for å øke oppdateringsfrekvens og hastighet. Internett akseleratorprogrammer er tilgjengelige som freeware og shareware, også kjent som gratis programvare og prøve programvare.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren. Skriv inn "Speed ​​Internet akselerator" i søkefeltet i nettleseren din og trykke "Enter" tasten for å starte søket.

2 Klikk på den første søkeresultat fulgt ved å klikke på "Last ned nå" -knappen. Klikk på "Last ned" knappen under "Last ned Linker" -delen. Lagre filen på skrivebordet og dobbeltklikk på filen for å kjøre installasjonen. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

3 Kjør programmet. Klikk "Start", "programmer" og "Speed ​​Internet Accelerator». Klikk på "Extra Settings Panel", og i boksen ved siden av "LAN Browsing Speed" tittel. Klikk på "Apply Changes" og klikk på "x" -knappen for å lukke ut av vinduet.