Hvordan øke hastigheten på My Internet Bandwidth

Det er ikke noe verre enn å være i en hast for å laste ned, se på eller åpne noe på en treg datamaskin. Mens det er en rekke grunner til at en datamaskin kan operere sakte, er det første du bør sjekke er din båndbredde. Båndbredde er den maksimale mengden av informasjon overføring en datamaskin kan håndtere. Målt i bit / sekund, en datamaskin båndbredden kan endres av flere ulike faktorer.

Bruksanvisning

1 Endre nettleserinnstillingene på datamaskinen, slik at når du åpner en nettside ingen animasjoner, grafikk, video, lyd eller annet multimedieinnhold vises. Multimediefunksjonene vanligvis tar opp mye båndbredde plass. Slå av mediene nettleserinnstillinger ved å velge i kontrollpanelet på datamaskinen og åpne opp Alternativer for Internett. Når internett alternativer kommer opp, til venstre klikker du på fanen som sier "avanserte" og bla ned til multimedia. Fjern merket for multimedia-valg og lagre endringene.

2 Tøm ut unødvendig informasjon i din cache og cookies i nettleseren din. Cache og Cookies arbeide for å lagre informasjon fra internett som passord og innlogginger. Men de har også tar opp mye plass båndbredde. Klikk på fanen verktøy i nettleseren din, velg "Slett logg" og deretter velge hvilke filer du ønsker å fjerne. Trykk ENTER eller klart nå en da lagre innstillingene

3 Besøk nettsteder som SpeedTest.net å teste båndbredde. Speedtest gir en gratis bredbåndstilkobling analyse som tester brukerens internett hastighet mot andre servere. Klikk på Start Test ikonet og notere de båndbreddehastighet testresultatene. Oftest når du signerer en internett kontrakt er du garantert en viss hastighet at datamaskinen skal operere på. Resultatene som presenteres er en brukers nedlasting og opplasting båndbredde hastigheter. Disse resultatene kan du måle hvor rask maskinen din er å laste ned og laste opp informasjon.

4 Se på din internett kontrakt med tjenesteleverandøren. Sammenlign notert speedtest resultater mot hva båndbredde er ment å være i henhold til kontrakten. Hvis modemet opererer under fart, ta kontakt med tjenesteleverandøren og har representant nullstille båndbredde eller gjøre en forespørsel om å oppgradere til en raskere modem.