Hvordan øke hastigheten på streaming video bilder per sekund

Noen mennesker bruker tjenester som Hulu og Netflix til å se filmer og TV-programmer, heller enn å se på TV eller gå på kino; med den økte populariteten i videostreaming, har den best mulige resultater er nødvendig for noen. En dårlig bilder per sekund (FPS) rate mens streaming video kan gjøre å se irriterende, om ikke umulig. Du kan øke hastigheten på streaming video FPS rate, men ved å oppgradere til den nyeste streaming programvare og deaktivere programmer eller innstillinger som kan bremse Internett-hastighet.

Bruksanvisning

1 Kontroller at du har den nyeste versjonen av Flash Player. Gå til "Om" side på Adobe Flash Player nettside, så sjekk "Version Information" for å se hvilken versjon av Flash Player er installert på datamaskinen.

2 Sjekk "Player versjon" -feltet i tabellen nedenfor for å se om en oppdatering har blitt lansert for Flash Player. Hvis en ny versjon er tilgjengelig, gå til "Install Adobe Flash Player" side, og deretter laste ned plug-in.

3 Klikk "Kjør" eller "Åpne" for å kjøre plug-in installasjonsprogrammet. Lukk alle nettlesere. Følg instruksjonene på skjermen for å oppgradere Flash Player.

4 Stopp alle nedlastinger og lukke alle programmer, annet enn nettleseren, som bruker Internett. Klikk på pilen ikonet på høyre side av oppgavelinjen for å se alle skjulte programmer.

5 Høyreklikk et program, og klikk deretter på "Close" eller "Exit" for å lukke programmet og fremskynde streaming video FPS.

6 Lukk alle andre multimedieprogrammer, inkludert spill eller lyd-programvare, som kan redusere datamaskinens ytelse og føre video hoppe.

7 Klikk på "Start". Klikk "Control Panel". Gå til "Nettverk og Internett". Klikk på "Nettverks- og delingssenter." Velg "Endre innstillinger" fra menyen til venstre ruten.

8 Høyreklikk på "Trådløs nettverkstilkobling." Klikk på "Properties". Fjern haken ved "Internet Protocol versjon 6 (TCP / IPv6)." Klikk på "OK". Gjenta den samme fremgangsmåten på "Lokal tilkobling" for å forbedre streaming bildefrekvens på datamaskinen. IPv6 kan forstyrre tilkoblingshastigheter hvis nettstedet du tilgang til har en feil konfigurert IPv6-server.