Hvordan øke hastigheten på Vista Fra 2009

Hvis installasjonen av Windows Vista ser ut til å bremse ned i forhold til når du først har installert systemet, er det noen måter du kan forsøke å gjenvinne noe av den hastigheten. Det er naturlig for en datamaskin å bremse over tid som stasjonen fyller opp og ned programvaren og maskinvaren alder. Det er ikke å si at du ikke kan presse mer liv ut av Vista. Noen tilpasninger og optimaliseringer og noen data rengjøring kan gå en lang vei.

Bruksanvisning

1 Defragmentere harddisken. Åpne Disk Defragmenter verktøyet, som ligger i "System Tools" -menyen i Start-menyen. Velg C: stasjonen og klikk "Defragmenter." Prosessen kan ta over en time å fullføre.

2 Fjern spyware og virus. Åpne antivirusprogrammet, velger du alternativet for å kjøre en full system scan (i motsetning til en "quick scan") på C: stasjonen. La skanningen å fullføre og fjerne enhver og alle oppdaget skadelig programvare.

3 Fjern unødvendige filer. Åpne diskopprydding (igjen plassert i "Systemverktøy"). Velg C: stasjonen og klikk "OK" for å begynne å rydde opp filene. Når verktøyet er ferdig, blir filene som blir funnet vises sammen med hvor mye plass som kan frigjøres. Velg hvilke typer filer du ønsker å fjerne, og klikk "Slett filer".

4 Legg virtuelt minne. Koble til en USB-minnepinne til datamaskinens USB-port, velg "Speed ​​Up My System" fra Autokjør-vinduet. Velg "Bruk denne enheten" i valg vinduet Readyboost og sett hvor mye plass du ønsker å bruke som virtuelt minne. Klikk "OK" for å lagre endringene.