Hvordan øke Internett-tilkobling

Hvordan øke Internett-tilkobling


Selv med en rask Internett-tilkobling, det er tider når web-sider vil lastes sakte. Den primære problemet kan ikke være Internett, men heller din nettleser og datamaskin. Du vil ikke være i stand til å få full fart ut av din Internett-tilkobling med mindre du har optimale innstillinger. Det finnes måter å endre din nettleser for å øke hastigheten på Internett-forbindelsen. Dette skjer med de fleste datamaskiner og Internett vil kjøre saktere når du har flere programmer og programmer som kjører.

Bruksanvisning

1 Deaktivere informasjonskapsler i nettleseren. Cookies er små biter av koding som forteller nettsteder som du allerede har besøkt informasjon om datamaskinen. Dette er nyttig når du ikke ønsker å skrive inn brukernavn og passord for samme sted om og om igjen. Men cookies også ta opp verdifull minne som kan brukes til andre programmer for å øke hastigheten på tilkoblingen. Gå til "Verktøy" -menyen og klikk på "Alternativer". Finn "Sikkerhet". Det bør være et alternativ for å deaktivere informasjonskapsler på dette punktet.

2 Slå av web-grafikk. Bilder tar opp mest tid å laste, så hvis du deaktiverer dem, websidene dine vil legge mange ganger raskere. Klikk på "Tools" -kategorien, og deretter fortsette å "Alternativer for Internett". Klikk på "Avansert" -fanen og deretter bla nedover til du ser en boks som sier "Vis bilder". Klikk på boksen til det ikke lenger er en hake på innsiden av det. Bilder vises ikke lenger og få fart på lasting umåtelig.

3 Øk nett størrelsen på cachen. Nettleseren cache vil huske informasjon om sider du allerede har besøkt, for eksempel bilder og innhold. Snarere enn å laste innhold hver gang du besøker nettstedet, vil nettleseren din bare vise tidligere lastede bilder og gjøre en rask skanning for å se om noe har endret seg fra forrige gang. Klikk på "Verktøy" -menyen og deretter videre til "Alternativer". Klikk på "Avansert" fanen, og du vil se cache boks. Sette inn et forholdsvis høyt tall på minst 1000 MB for bedre Internett-ytelse.

4 Slå av tredjepartsprogrammer for å øke hastigheten. Bakgrunn nedlasting av programmer, direktemeldinger programmer og virus vil alle påvirke hastigheten på tilkoblingshastigheten. Få tilgang til "Task Manager" ved å trykke "Ctrl + Alt + Delete" knappene samtidig. Bla ned til du finner programmet du ønsker å slå av, velger du den med musen og trykk deretter på "Avslutt oppgave" -knappen. Virus må fjernes med et virus fjerning program som kan eller ikke kan komme med datamaskinen.

5 Oppdag andre alternativer for din nettleser. Denne guiden primært omhandler den mest populære nettleser, Internet Explorer, men disse alternativene skal fungere med alle store nettleser som Firefox, Chrome og Safari. Disse nettlesere fungerer på samme, men knappeetiketter kan endre seg litt. Disse programmene har også forskjellige unike funksjoner som kan forårsake tilkobling for å øke eller minke.