Hvordan øke Keyboard Speed ​​i Windows

Keyboard hastighet kan påvirke din skrive evne, spesielt hvis du er en rask kontordame. Heldigvis Windows tastaturer er passelig til brukernes preferanser og behov. Følg disse tipsene for å øke tastaturets hastighet i Windows og bli mer behagelig å skrive.

Bruksanvisning

1 Velg "Start" -menyen og klikk på "Control Panel".

2 Klikk på "Skrivere og annen maskinvare" og "tastatur". Hvis du ikke ser "Skrivere og annen maskinvare", har du sannsynligvis kontrollpanelet i "Classic View". Hvis dette er tilfelle, klikker du bare på "Tastatur" -ikonet.

3 Se på "Repeat Delay" alternativet. "Repeat Delay" angir hvor lenge som skiller den første gjentatte brev fra resten. For eksempel, hvis du skriver bokstaven "A" gjentatte ganger, hvor lang tid mellom hver "A" er berørt. Skyv bar nærmere "Short" for å øke tastaturets hastighet.

4 Finn "Repeat Rate" alternativet. Økning av "Repeat Rate" får bokstavene for å vises raskere når du holder inne en tast. Mens "Repeat Delay" påvirket tiden mellom bokstavene, "Repeat Rate" påvirker mengden av tid mellom utseendet på hver "A" på skjermen. Skyv bar nærmere "Fast" for å øke frekvensen av gjentatte bokstaver.

5 Endre "Cursor Blink Rate" til "Fast" hvis du ønsker å se markøren blinke raskt.

Hint

  • Bruk "Klikk her og holde nede en tast for å teste Gjenta Rate" feltet for å teste "repetisjonsforsinkelse" og "Repeat Rate" funksjoner på tastaturet, og for å finne en fart som er behagelig for deg.