Hvordan øke Laptop Batterilevetid

Hvis du er som mange mennesker, har du hatt den ubehagelige opplevelsen av å jobbe med et prosjekt på den bærbare datamaskinen, bare for å rope ut i frustrasjon som batteriet dør i midten av noe viktig. Du vet kanskje ikke, men det er mulig å øke levetiden på en laptop-batteri. Ta disse trinnene for å gjøre batteriet vare lenger.

Bruksanvisning

1 Sett datamaskinen til å stå ved når den har vært inaktiv i en bestemt tidsperiode. For å sette maskinen til å stå ved, gå til "Start" -menyen og velg "Control Panel". Velg "Strømalternativer" og klikk på "Strømoppsett" fanen. Velg hvor lenge du vil at maskinen skal vente før du går på standby.

2 Deaktiver det trådløse kortet. Selv om du ikke er klar over det, er datamaskinen stadig på jakt etter nye nettverk. Dette bruker mye batterilevetid.

3 Stenge unødvendige programmer. Du kan gjøre dette ved å klikke på programmene i oppgavelinjen, ved å høyreklikke på programmet, og velge "Close" eller ved å trykke "Ctrl + Alt + Del" og slutter unødvendige oppgaver.

4 Kontrollere programmer som kjøres ved oppstart. Du kan ikke være klar over at disse programmene kjører i bakgrunnen. Gå til "Start" -menyen, og klikk på "Kjør". Skriv inn "msconfig" og klikk "OK." Klikk på "Startup" fanen og velge hvilket program du vil kjøre ved oppstart og hvilke programmer for å fjerne merkingen. For eksempel, du vil at virusbeskyttelsen for å starte opp med en gang, men du trenger kanskje ikke QuickTime.

5 Tilstand batteriet ved å la den kjøre ned, og deretter lade det opp hele veien. Delvis lader batteriet senker batterilevetid.