Hvordan øke Movie Volume

Brukere kan enkelt øke en film volum ved å heve lydnivået når digital video er lagt i en mediespiller program. Men for å øke volumet permanent, må brukerne bruke en digital video konvertering program. I tillegg til å formatere filer, disse programmene er i stand til å justere medie innstillinger som volum. Any Video Converter, iWisoft Free Video Converter og MPEG Streamclip er bare noen eksempler på freeware som brukerne kan laste ned og installere for å utføre denne oppgaven. Selv om disse programmene er utgitt av ulike programvareutviklere, de ansette en lignende arbeidsflyt når det kommer til koding digital video.

Bruksanvisning

1 Lansere en digital video konvertering program. Bla for digital video-filen og dobbeltklikk på elementet for å importere den inn i filen konverteringsprosjektet.

2 Programmere output format for filmen med økt volum. Å kode media i sitt opprinnelige format, velger du tilsvarende alternativ fra rullegardinmenyen.

3 Velg "Avanserte innstillinger" og et programmerings skjerm vil laste. Gå til "Volume" parameter og heve lydnivået til ønsket økning. Klikk på "OK".

4 Klikk på "Konverter" -knappen for å kode filmen med økt volum. Det vises en bekreftelsesmelding når utdatafilen har blitt generert. Søknaden vil vise medienes lagringssted.

Hint

  • Any Video Converter og iWisoft Free Video Converter er bare kompatibel med Windows-operativsystemer. I mellomtiden kan MPEG Streamclip installeres på Mac eller PC-maskiner.