Hvordan øke RAM på en bærbar PC

RAM (Random Access Memory) er en form for datalager. Det gjør det mulig å få tilgang til data som er lagret i en datamaskinens integrerte kretser i den rekkefølgen. Formålet med RAM er å gjøre tilgang til informasjon fra datamaskinen raskere; men hvis du ikke har nok RAM, kan datamaskinen din prosess lagret informasjon for sakte. Det er noen skritt du kan ta for å oppgradere RAM i den bærbare.

Bruksanvisning

1 Slå av den bærbare datamaskinen og koble den fra strømkilden.

2 Snu den bærbare over slik at bunnen vender opp.

3 Skru ut skruene satt inn i dekselet plasseres over RAM bay. (Se brukerhåndboken hvis du trenger hjelp til å finne RAM bukten.)

4 Hold deg det nye minnekortet (e) i et tomt spor (s) med en 30-graders vinkel til du hører et klikk, og skyv den ned flat. Hvis du ikke har noen ledige plasser, ta ut en eller begge av dine egne RAM boards for å gjøre plass: Skyv de to metall tennene tilbake på hver side av minnekortet til minnekortet dukker opp, og dra den ut. Pass på at du setter inn minnekortet i riktig retning ved å betale oppmerksomhet til hvordan den andre minnekortet er satt inn.

5 Sett på RAM rommet dekselet og skru til skruene.

6 Slå på datamaskinen og finn "Min datamaskin". Høyreklikk på den og velg "Properties". Vinduet Egenskaper vises den nye RAM mengde nederst.