Hvordan øke Utklipp i Orkut

Opererer ut av Brasil, er Orkut et online sosialt nettverk som eies og drives av Google. Etter å ha sett begrenset suksess i den hjemlige USA, og se vill suksess i utlandet i Latin og Sør-Amerika samt India og Asia, Orkut offisielt flyttet sin drifts hovedkvarteret til Brasil. Som en del av det sosiale nettverkets funksjoner, kan brukerne sende små virtuelle gaver - kjent som "utklipp" - til hverandre. Antallet utklipp er i utgangspunktet begrenset og kan økes ved å delta i området på ulike måter. Men det er en midlertidig løsning som gjør det mulig for brukere å samle utklipp raskere enn området normalt ville tillate.

Bruksanvisning

1 Logg inn for å "Orkut." Klikk "Orkut Scrapbook" for å åpne utklipp delen av området. La utklippsbok delen av området for å laste helt før du fortsetter.

2 Klikk på adresselinjen i nettleseren. Lim inn følgende kode i adresselinjen, og erstatte den URL som for tiden er det:

javascript: i = 0; sar = document.getElement ... name = "TextFlooding" width = "680" height = "430"> </ iframe> '; document.forms [1 ... document.getElementsByTagName (' TEXTAREA- '... +' '+ i; a = submitForm (document.forms [1], "send", "); i ++", 2000); void (0)

3 Trykk på "Enter" -tasten på tastaturet. Se side reload og skrap teller øke med flere punkter, typisk 3-5.