Hvordan omgå Net Nanny

Hvordan omgå Net Nanny


The Net Nanny-programmet er et filtreringsverktøy som er ment å hindre at brukere får tilgang til nettsteder med upassende materiale som pornografi eller hater litteratur. I noen tilfeller kan programmet også settes opp til å blokkere flere godartede nettsteder som online spill eller chatterom å hindre studenter eller ansatte får tilgang ikke-arbeidsrelaterte nettsider. Det finnes mange forskjellige metoder for å omgå Net Nanny programmet avhengig av hvilken versjon av programmet er installert.

Bruksanvisning

1 Tun på PC-en og vente på at operativsystemet fullt laste. Åpne Start-menyen ved å klikke på Windows-ikonet på skrivebordet verktøylinjen. Naviger gjennom Programmer-menyen og klikk på Net Nanny alternativet.

2 Hvordan omgå Net Nanny

Skriv uttrykket "~ inngangsdør" i passordfeltet og klikk på "OK" hvis datamaskinen har Net Nanny versjon 5.0 eller tidligere installert. Sjekk alle boksene under "Tillat" -feltet. Endre alle rullegardin bokser nederst i vinduet til "Tillat" innstillingen og klikk deretter på "OK". Åpne en nettleser, og forsøke å få tilgang til et blokkert webområde.

3 Trykk på "Ctrl", "Alt" og "Delete" tastene samtidig for å få opp Oppgavebehandling vindu. Klikk på "Prosesser" -kategorien for å finne en liste over alle programfilene datamaskinen bruker for øyeblikket. Klikk på oppføringen heter "Ocraware" og klikk deretter på "End Process" -knappen. Avslutt prosessene for oppføringene heter "Wnldr32" og "Net Nanny". Lukk vinduet oppgave og åpne en nettleser. Forsøk på å få tilgang til et blokkert webområde. 4 Hvordan omgå Net Nanny


Åpne Start-menyen og klikk på søkeboksen. Skriv inn "msconfig" og trykk Enter. Dobbeltklikk på msconfig programmet når det vises i søkeresultatene. Klikk på "Startup" fanen. Un-sjekk hake boksene merket "NNSvsc" og "nntray.exe." Start datamaskinen på nytt og forsøke å få tilgang til et blokkert webområde.

5 Hvordan omgå Net Nanny


Åpne en nettleser og gå til en proxy nettsted som "StupidCensorship." Tast inn adressen til den blokkerte nettstedet du vil ha tilgang til i proxy adresse-feltet. Hit Enter og se om Net Nanny programblokker proxy fra å fungere.

Hint

  • Administratoren av Net Nanny programmet må manuelt inn i web-adressene til proxy-servere til å blokkere, så hvis man ikke fungerer kan du fortsette å prøve andre før du finner en som ikke har blitt blokkert ennå.
  • Den systemansvarlige for nettverket ha setup Net Nanny på datamaskinen din for en god grunn. Det kan være alvorlige disiplinære konsekvenser hvis det blir oppdaget at du er rutinemessig utenom Net Nanny uten tillatelse.