Hvordan Omorganiser sider i et Word-dokument

Hvordan Omorganiser sider i et Word-dokument


Microsoft Office Word åpner for tekstbehandling og redigering med letthet. Ikke bare kan du legge inn kopi henhold til stil-ark detaljer, men du kan også endre visningen av dokumentet i henhold til dine behov. For omorganisere sider, er disposisjonsvisningen mest nyttig. Du aktiverer den når som helst under behandlingen økten.

Bruksanvisning

1 Lag et Word-dokument ved hjelp av Word overskriftsstiler, som er ferdighus retningslinjer for formatering. I Word 2003 eller tidligere, kan du få tilgang til overskriften stiler ved å klikke på "Format" og deretter "Styles". Deretter velger du navnet på den stilen du ønsker å bruke. I Word 2007 ved å velge fra hurtigstilgalleriet, som ligger i kategorien Hjem.

2 Bytt til disposisjonsvisning ved å velge "Outline" fra Vis-menyen. Innrykk og skissere symboler skal vises i henhold til den valgte stilen overskriften.

3 Velg teksten du ønsker å bruke ved å klikke på plusstegnet ved siden av den øverste overskriften for den delen. For en hel side, velger du den første overskriften skal vises på den siden og all tekst under det vil også bli valgt. For å velge bort tekst, klikker du på minustegnet.

4 Dra og slipp merkede teksten til et nytt sted i disposisjons layout.

5 Sørg for å lagre alle endringer som du er fornøyd med mens omorganisere sider.