Hvordan Operer MS Word

Hvordan Operer MS Word


Microsoft Word 2007 har et annet utseende sammenlignet med tidligere versjoner. I stedet for en menylinje, Word 2007 bruker det som kalles "bånd". Når en fane klikkes, vil en ny bånd vises øverst på skjermen. Innenfor hvert av disse bånd er en serie av kommandoer.

Bruksanvisning

1 Hvordan Operer MS Word


Klikk på "Home" -kategorien plassert over båndet på toppen av skjermen. Kommandoene som vises i "Home" bånd lar deg klippe og lime, redigere fonter, avsnitt og stiler, og velge og erstatte tekst.

2 Hvordan Operer MS Word


Sett elementer i dokumentet ved å klikke på "Sett inn" -kategorien. I dette båndet, kan du sette inn sider, tabeller, illustrasjoner, bokmerker, overskrifter, fotnoter og andre elementer. Etter å legge en illustrasjon for eksempel et bilde eller utklipp, hvis du klikker på bildet og en ny "Bildeverktøy" -kategorien vises på toppen av skjermen. Klikk på fanen "Picture Tools" for å redigere illustrasjoner for eksempel legge til grenser, redigere bildet og justere plassering på siden.

3 Hvordan Operer MS Word


Juster sideoppsettet ved å klikke på "Page Layout" -kategorien over båndet. Du kan legge til temaer, redigere siden oppsett (for eksempel marger), legge til vannmerker eller side farger, og justere innrykk og mellomrom. Fra dette båndet, kan du redigere tekstbokser lagt til side.

4 Hvordan Operer MS Word


Klikk på "Referanser" -kategorien for å legge til en innholdsfortegnelse, fotnoter, henvisninger, bibliografi, bildetekster eller en indeks til dokumentet.

5 Hvordan Operer MS Word


Forbered utskriftsfletting ved å klikke på "masseutsendelser." På "masseutsendelser" bånd, kan du lage konvolutter og etiketter, og utarbeide en utskriftsfletting.

6 Hvordan Operer MS Word


Sjekk staving og grammatikk i dokumentet ved å klikke på "Review." I "Review" bånd, forskning synonymordbok, legge til kommentarer og sammenligne dokumenter.

7 Hvordan Operer MS Word


Juster hvordan du ser på siden ved å klikke på "View" -fanen. I "View" bånd, kan en linjal eller nett legges til side, kan du zoome inn på dokumentet, og du kan endre side-visning layout.

8 Hvordan Operer MS Word


Administrere add-on programmer ved å klikke på "Add-Ins" -kategorien. Ekstra programvare du har lagt til bruk med Word kan nås fra dette båndet.

9 Hvordan Operer MS Word


Klikk på runde "Office-knappen" som ligger i øvre venstre hjørne av skjermen. En ny meny vil åpne, og det vil gi muligheter for lagring og utskrift av dokumentet. Fra denne menyen kan du sende e-post, publisere på nettet og endre Word-alternativer.