Hvordan oppdage dobbeltføringer i Microsoft Word 2007

Hvordan oppdage dobbeltføringer i Microsoft Word 2007


Når du skriver et Word-dokument, kan du være klar over at du har skrevet det samme ordet to ganger på rad; for eksempel "den." Microsoft Word 2007 inneholder stavekontroll alternativer som gjenkjenner feil, for eksempel dobbeltføringer. Aktivering av Word-alternativer kan endre hvordan dette programmet korrigerer teksten. Korrektur kommandoflagg den gjentatte oppføringen med en rød, bølget understreking. Den "Stavekontroll og grammatikk" kommandoen skanner dokumentet og bringer opp flagget oppføringer for deg å slette.

Bruksanvisning

Aktiver Korrektur Option

1 Åpne Word-programmet.

2 Klikk på "Microsoft Office" -knappen. Denne knappen viser Microsoft-logoen. En liste over grunnleggende kommandoer åpnes.

3 Klikk på "Alternativer for Word" -knappen. Denne knappen er på bunnen av vinduet. Den "Alternativer for Word" åpnes og viser kommandoer, for eksempel "Proofing".

4 Klikk på "Proofing".

5 Velg "Flag gjentatte ord." Dette alternativet vises i avsnittet "Ved retting av grammatikk i Microsoft Office-programmer."

6 Klikk på "OK". Dobbeltføringer vise gjentas ordet med en rød, bølget understreking.

Aktiver Stavekontroll og grammatikk Checker

7 Åpne lagret Word-dokument.

8 Klikk på "Review" -kategorien på kommando båndet.

9 Klikk på "Stavekontroll og grammatikk" -knappen i "Proofing" gruppe. En dialogboks åpnes når en dobbel er oppdaget. Settet med ord vises i tekstboksen. Den gjentatte ord viser en rød skrift.

10 Klikk på "Slett" knappen i dialogvinduet. Den gjentatte ord forsvinner fra dokumentet.

Hint

  • Du kan manuelt velge og slette den gjentas ordet. Du kan velge å høyreklikke denne ekstra ord og klikk "Slett Gjentatte Word" kommandoen.