Hvordan oppdage User Agent av en iPod Touch

Nettlesere sende en brukeragent streng til nettsteder for å identifisere seg selv. Webserveren, eller et skript på en webside, kan oppdage en nettleser klientens identitet og endre levering av innhold tilsvarende. Den brukeragentstreng for iOS på en iPod Touch inneholder mange identifiserer detaljer om nettleseren plattform og versjon. Enhetsnavnet er plattformen navn, som for iPod Touch er vil for eksempel en iPod Touch med iOS versjon 1.1.3 sende en brukeragentstreng som ligner på følgende "iPod.":

Mozilla / 5.0 (iPod, U, CPU som Mac OS X; en) AppleWebKit / 420,1 (KHTML, som Gecko) Versjon / 3.0 Mobile / 4A93 Safari / 419,3

Bruksanvisning

1 Oppdage user agent ved hjelp av en server-side script. Du kan bruke Javascript, PHP eller et annet skriptspråk for å finne ut om user agent strengen inneholder navnet plattformen i Javascript, bruk "navigator.userAgent" variable for å få tilgang til disse dataene "iPod."; PHP bruker "$ _SERVER [ 'HTTP_USER_AGENT']" variable.

2 Implementere en regel i Apache .htaccess fil på webserveren til å oppdage en iPod bruker agent. Legg til følgende linje i serverens .htaccess filen til å oppdage en iPod Touch:

RewriteCond% {HTTP_USER_AGENT} ^.

(IPod. $

Legg en ny linje rett under med en RewriteRule funksjonen hvis du ønsker å omdirigere iPod trafikken til en annen nettside eller underkatalog.

3 Serve forskjellige versjoner av nettstedet ditt i nettstedets Cascading Style Sheets (CSS). CSS versjon 3, eller CSS3, gjenkjenner ulike medietyper. Bruk "screen" medietypen spørring for å tilby egne stilark for mindre enheter. Bruke et uttrykk som følgende for å oppdage en iPod Touch basert på skjermstørrelsen:

<link media = "bare skjermen og (max-enhet bredde: 480px)" href = "small-device.css" type = "text / css" rel = "stylesheet">