Hvordan oppdatere Android Tab ET

Hvordan oppdatere Android Tab ET


Du kan oppdatere din Android nettbrettet ved jevne mellomrom sjekker etter oppdateringer i "Innstillinger" app. Selv om enheten søker automatisk hvis firmware er oppdatert kan du sjekke det manuelt og i noen tilfeller tvinge den til å oppdatere automatisk når en ny firmware er gjort tilgjengelig for allmennheten.

Bruksanvisning

Se etter oppdateringer

1 Trykk på power-knappen på toppen av Android-nettbrettet til å slå på enheten.

2 Gå til startskjermen og trykker på "Settings" ikonet. Rull ned til bunnen av menyen og trykk på "Om Tablet" alternativet.

3 Trykk på "System Updates". Tabletten vil gi deg beskjed hvis firmware enhetens er oppdatert eller ikke. Hvis det ikke er oppdatert, så vil du bli bedt om å installere den nyeste stabile firmware for enheten. Hvis fastvaren er oppdatert, så det vil vise meldingen: "Systemet er nå oppdatert."

4 Trykk på "Install" eller "Oppdater" for å få den nyeste firmware installert og fungerer på systemet ditt.

Force Oppdateringer

5 Slå på Android tablett, så gå til startskjermen og trykker på "Settings" ikonet.

6 Gå til "Dato og tid" delen, så fjern "Automatic" boksen og trykk "Set Date". Trykk på pluss-knappene for måneden eller dagen for å flytte datoen fremover. Sett den til et par dager til en uke fra dagens dato.

7 Trykk på "Set" knappen for å sette ny dato. Stille inn dato noen dager fremover tvinger Android tablett for å se etter nye oppdateringer og hvis datoen passer det tidspunkt den nye firmwaren er planlagt å bli utgitt, så den laster ned det fra Android-servere.

8 Trykk på "Install" eller "Update" knappen hvis du blir varslet om en ny firmware-oppdatering. Systemet skal oppgraderes.