Hvordan oppdatere den Bootloader på DSA-3100

En bootloader er programvare som brukes til å initial komponentene i en elektronisk enhet i løpet av enhetens oppstartsprosessen. Bootloaders er en del av firmware for en enhet, eller enhetens hardkodet programvare. Selv om vilkårene bootloaders og firmware er ofte byttes, kan firmware for en enhet har andre funksjoner i tillegg til initialisering komponenter til en enhet under oppstart scenen. Hvis du ønsker å oppdatere bootloader på D-Link DSA-3100 gateway, må du installere den nyeste firmware-oppdatering for enheten.

Bruksanvisning

1 Last ned den nyeste kopien av DSA-3100 firmware fra D-Link støtte nettsted (se referanser). Les over firmware sin release notes og legg merke til firmware versjonsnummer.

2 Start en nettleser på en datamaskin som er koblet til DSA-3100. Type "https://192.168.0.40" i adressefeltet i nettleseren, og deretter trykke "Enter" -tasten på tastaturet.

3 Skriv inn din administrative brukernavn og passord inn i sine respektive felt når innloggingsportal vises i nettleseren din. Standard brukernavn og passord er "admin".

4 Klikk på "Verktøy" overskriften, og klikk deretter på "Firmware" overskriften i "Verktøy" -menyen. Cross referanse din DSA-3100 er gjeldende firmware-versjon, som du finner under "Current Firmware Version" overskriften, med firmware-oppdateringen versjonsnummer. Bare installere oppdateringen hvis det er nyere enn den gjeldende versjonen av DSA-3100 firmware.

5 Klikk på "Browse" -knappen for å finne firmware-oppdateringen. Bruk filutforskeren som ser ut til å finne fastvarefilen. Klikk på "Apply" -knappen i "Verktøy" -menyen.

6 Trykk på "Reset" -knappen etter at du har mottatt skjermen bekreftelse av firmware-oppdateringen er fullført.