Hvordan oppdatere driveren for en Unimodem halv dupleks lydenhet

Hvordan oppdatere driveren for en Unimodem halv dupleks lydenhet


Hold Windows PC Unimodem halv dupleks lydenhet arbeider i toppform ved å oppdatere driverne. En driver er et sett med filer som er lagret på en datamaskin som lar en gitt enhet til å kommunisere med de andre komponentene i maskinen. Slike lydenheter omforme de interne data fra spill og videoer til lyd som sendes ut fra datamaskinens høyttalere. Enhetsdrivere kan oppdateres ved hjelp av Enhetsbehandling-verktøyet i Windows 7-baserte datamaskiner. Enhetsbehandling viser alle maskinvare som er installert for bruk på en PC.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen plassert i nedre hjørne av Windows-skrivebordet. I Start-menyen som åpnes, skriver du "Device Manager" i søkefeltet og trykk "Enter" -tasten. Enhetsbehandling-vinduet åpnes.

2 Klikk på "Sound, Video og spillkontrollere" for å få fram en liste over alle lydenheter er installert på maskinen. Dobbeltklikk på navnet på Unimodem lydenhet for å åpne en lyd enhetsegenskaper.

3 Klikk på "Driver" -kategorien i lydegenskapene vinduet og trykk deretter på "Update Driver" -knappen. Sjåføren oppdateringsveiviser programmet aktiveres.

4 Klikk på "Søk automatisk etter oppdatert driverprogramvare" for å la Windows søke på Internett og PC-en for den nyeste driveren som er tilgjengelig for lydenheten. Når Windows finner driveren, automatisk installerer den det. Avslutt driver installasjonsveiviseren ved å klikke på "Finish" -knappen og gjenoppta normal bruk datamaskin.