Hvordan oppdatere en EPO Server

For å sikre at serveren McAfee ePolicy Orchestrator (EPO) kontinuerlig beskytter organisasjonens IT-nettverk i høyeste grad, oppdatere den jevnlig med de nyeste versjonene av sikkerhet og integreringsprogrammer. EPO oppgraderer sine stabil-versjon utgivelser og er i stadig utvikling av nye sikkerhetsløsninger for å møte de skiftende trusler som en IT-infrastruktur ansikter. Oppdatere EPO-serveren til den nyeste versjonen er avgjørende for å sikre levedyktigheten til din sikkerhetsløsning.

Bruksanvisning

1 Logg inn i gjeldende EPO-versjonen som kjører på serveren din med administratorkontoen. Bare en bruker med administrator-nivå tillatelser kan oppgradere EPO-serveren.

2 Kontroller at databasen nyeste MySQL (Structured Query Language) er i gang. Denne databasen arkitektur lagrer data som er innspill gjennom EPO-serveren.

3 Skriv inn EPO produkt-CD-en i CD-Rom. Velg Oppsettveiviser-ikonet som vises. Hvis du lastet ned EPO, navigerer du til lagringssted for EPO-filer. Dobbeltklikk på "Setup.exe".

4 Skriv inn administrator påloggingsinformasjonen under "Set Administrator Information" -vinduet.

5 Skriv inn brukernavn og passord for Windows NT bruker i "Set Database Information" -vinduet. Den nye versjonen av EPO bruker denne brukernavn og passord for å få tilgang til databasen. Hvis du ikke ønsker å bruke som brukernavn for tilgangsrettigheter, skriv inn brukernavn og passord som ble brukt til å opprette MySQL database.

6 Klikk "Install" i "Start kopiering av filer" -vinduet. Oppdateringen er nå i gang. Når den er ferdig, klikker du på "Ferdig".

Hint

  • Hvis du oppdaterer fra en lapp oppgradering til en annen, snarere enn en stabil versjon til en annen, kan du klikke på en knapp som sier "oppgradere til nyeste oppdateringen versjon" heller enn å gå gjennom omstendelig installasjon av en full-versjon oppdatering.