Hvordan oppdatere en FS9 Flight Planner

Hvordan oppdatere en FS9 Flight Planner


Microsoft lanserte Flight Simulator Versjoner 9 og 9.1, eller FS9, som oppgraderinger til sin databasert Flight Simulator 2004: A Century of Flight - som inneholder 160 flere broer som manglet i tidligere landskap. Selv nå skygget av selskapets Flight Simulator X flygeplanlegging spillet, FS2004 fly og flygeplanlegging spillet krever akkumulere mange av de ferdighetene som trengs av virkelige piloter. Hvis du vil oppdatere Flight Planner i FS9, vil du følge en sti som ligner på en pilot standard prosedyre.

Bruksanvisning

1 Dobbeltklikk på FS9 spillet og klikk på "Free Flight" i ruten til venstre.

2 Klikk på "Flight Planner", og du kan begynne å planlegge flyturen.

3 Velg avreiseflyplass, inkludert en tilgjengelig port.

4 Velg flyplassen på bestemmelsesstedet.

5 Plukk "IFR flight" og "High Altitude Airways" for å legge inn en ledig rute.

6 Klikk på "Finn rute" for å oppdatere din flight planner.

Hint

  • Versjon 9.1 er den siste programvareoppdateringen for Flight Simulator 2004. Sjekk spillets programvareversjon ved å dobbeltklikke på programvare, og deretter velge "Fly Now!" Trykk på "ALT" tasten og menylinjen vises. Klikk "Om Microsoft Flight Simulator" på Hjelp-menyen. Hvis tallet er 9.0 eller mindre, kan du oppgradere til 9.1.
  • Få oppgraderingen ved å navigere til den tredje linken i Resources og klikke på "Last ned". Velg "Lagre Fil" og plassere oppgraderingsinstallasjon i samme katalog som den andre Flight Simulator 2004 filer. Når du blir bedt, klikk på "Oppdater" -ikonet og følg instruksjonene for å fullføre oppgraderingen til versjon 9.1.