Hvordan oppdatere etiketter i Word 2007

Hvordan oppdatere etiketter i Word 2007


Microsoft Word 2007 har evnen til å skape masseutsendelser for adresseetiketter, slik at du effektivt kan lage og skrive ut etiketter. Det kommer godt med etter ferie bokstaver og selskapets utsendelser. Når du setter opp etikettene og koble utskriftsfletting til en eksisterende adresseliste, skrive ut etiketter på et ark med label klistremerker. Etter å ha satt opp den første etiketten, må du oppdatere etikettene å gjenskape innholdet på de resterende etiketter og fullføre utskriftsflettingen.

Bruksanvisning

1 Åpne et eksisterende dokument for utskriftsfletting i Microsoft Word 2007. Hvis du aldri har gjort en utskriftsfletting før og starter fra scratch, begynner med trinn-for-trinn veiviser. På "masseutsendelser" -kategorien, klikk på "Start utskriftsfletting" i "Start utskriftsfletting" gruppe. Klikk "Step-by-Step Utskriftsfletting Wizard" for å begynne.

2 Legg plassholderne, også kjent som e-postflettefelt, etter at du har riktig satt opp etiketter dokumentet, koblet den til en liste over mottakere og kartlagt ut flettefelt. Begynn med å sette inn innhold i den første etiketten i dokumentet. Dette innholdet, for eksempel et bilde eller en logo, vil vises på hver etikett. Klikk på "Sett inn" fanen, deretter "Bilde" i "Illustrasjoner" gruppe for å sette inn et bilde på den første etiketten.

3 Klikk på området på etiketten der du vil sette inn eksempeltekst. Når sammenslåingen er fullført, vil plassholdere erstattes med tilsvarende deler av en adresse rekord i adresselisten, plassere en adresse rekord på hver etikett.

4 Klikk på "masseutsendelser" -kategorien. I "Skriv & Insert Fields" gruppe, klikk på "Adresse Block" for å sette inn en plassholder adresse. I dialogboksen velger alle adresse elementene du vil inkludere og det formatet du foretrekker. Klikk på "OK". Rediger den første etiketten etter behov, slik at det ser ut slik du ønsker det.

5 Klikk på "Oppdater Etiketter" i "Skriv & Insert Fields" gruppe. Dette vil gjenskape innholdet i den første etiketten på alle de andre etiketter. Når sammenslåingen er fullført, vil hver etikett inneholde en adresseoppføringen fra adresselisten.