Hvordan oppdatere Firmware på en PowerMac G4

Den PowerMac er en serie stasjonære datamaskiner fra Apple datamaskin selskapet. Selv om G4 er ikke den nyeste maskinen utgivelse fra selskapet at det fortsatt kan utføre de fleste oppgavene du ber om det. Men som Apple fortsetter å oppgradere sine produkter fastvaren på systemet blir ikke lenger up-to-date. Den firmware hjelper datamaskinen vet nøyaktig hvordan du skal kjøre og bruke harddisken (ligner på en driver). Oppdatering dette er ikke et problem fordi Apple tillater deg å fastslå om noen oppdateringer er tilgjengelige for datamaskinen, og laste dem ned automatisk.

Bruksanvisning

1 Strøm på din PowerMac G4 og vente på at operativsystemet lastes.

2 Klikk på Apple-logoen i øvre venstre hjørne av skjermen. Velg "Software Update" fra rullegardinmenyen. Den PowerMac G4 kobler seg til Internett (du trenger ikke å starte nettleseren din) for å se om noen oppdateringer som trengs.

3 Klikk "Install" fra det lille vinduet som vises, som spør om du ønsker å installere oppdateringene. Vinduet viser navnene på filene.

4 Start datamaskinen på nytt etter at oppdateringen er fullført. Typisk er PowerMac G4 utfører dette på egen hånd. Hvis ikke klikker du på Apple-logoen og velg "Shut Down." Når datamaskinen starter på nytt din PowerMac G4 er ferdig oppgradering.