Hvordan oppdatere Microsoft Office 2000 til 2003

Hvordan oppdatere Microsoft Office 2000 til 2003


For mange år Microsoft Office-pakken har vært et populært valg for bedrifter i alle størrelser. Bedriftseiere nyte produktiviteten i Word, Excel, Access, Outlook og andre produkter, og disse programmene kan være en virkelig velsignelse til bunnlinjen. Det finnes mange forskjellige versjoner av Microsoft Office tilgjengelig, inkludert mange eldre, men fortsatt fullt funksjonell eldre versjoner. Hvis du bruker en gammel versjon som Microsoft Office 2000, kan du oppgradere til nyere funksjonene i Microsoft 2003 med bare noen få trinn.

Bruksanvisning

1 Kontroller at datamaskinen oppfyller minstekravene for Microsoft Office 2003. Besøk Microsofts nettsted for minstekravene for å kjøre programmet.

2 Logg på datamaskinen din. Sørg for at alle programmer, inkludert e-post, er stengt.

3 Sett inn Microsoft Office 2003-oppgradering CD i datamaskinens CD eller DVD-stasjon, og vent til skjermen for å komme opp. Velg "Upgrade" og tillate programmet å finne din nåværende installasjon av Microsoft Office.

4 Bekreft at du ønsker å oppgradere til nyere versjon av Microsoft Office 2003. Godta standard katalog for installasjonen.

5 Vent på at installasjonen skal fullføres, og deretter åpne en av dine Office-filer for å sørge for at det åpnes ordentlig i Microsoft Office 2003.