Hvordan oppdatere Microsoft Office 2003 til 2007

Microsoft gitt ut en helt ny versjon av sin Office Suite-programvaren i 2007. 2007-versjonen håndterer data annerledes enn den gamle versjonen. Programvaren finnes som en egen pakke fra Microsoft Office 2003, så den eneste måten å oppdatere Office-programvaren er å kjøpe den nye programvaren i sin helhet; du kan ikke bare oppgradere fra 2003 til en redusert pris. Men hvis du bare trenger å lese og redigere Office 2007-dokumenter i den eksisterende versjonen av Office 2003 uten å bruke de ekstra 2007-funksjoner, kan du laste ned en programvare "patch" fra Microsoft som lar deg oppdatere 2003-programvare for å arbeide med 2007-filer med bare mindre tap av funksjoner.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" og deretter "Control Panel" (dette er under "Innstillinger" i Windows XP) og klikk på "Windows Update." I Windows Vista og 7, må du kanskje klikke "Category" i øvre venstre hjørne og bytte til store eller små ikon visningsmodus hvis du ikke finner "Windows Update" i Kontrollpanel listen.

2 Følg instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere alle oppdateringer som er merket som viktige. Du kan også installere valgfrie oppdateringer på dette tidspunktet, men de vil ikke påvirke Microsoft Office-oppdatering.

3 Start datamaskinen på nytt for å fullføre oppdateringene når du blir bedt.

4 Start nettleseren, for eksempel Firefox eller Internet Explorer (Microsoft nedlastinger ofte fungerer best i Internet Explorer), og gå til Microsoft.com.

5 Skriv inn "Microsoft Office-kompatibilitetspakke" i søkefeltet og trykk "Enter" på tastaturet, og klikk deretter på linken som sier "Nedlastingsdetaljer:. Microsoft Office Compatibility Pack for Word, Excel og PowerPoint filformater"

6 Klikk på "Last ned" knappen og følger alle på skjermen for å laste ned og installere filen. Hvis den ikke kjøres automatisk når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du på den nedlastede filen og velg "Kjør" og deretter følger alle på skjermen for å installere filen.

7 Start datamaskinen på nytt etter at installasjonen er fullført. Office 2003-programvaren er nå oppdatert til å jobbe med Office 2007-filer.