Hvordan oppdatere Pinnacle Studio 10

Hvordan oppdatere Pinnacle Studio 10


Pinnacle Studio er et program som forsøker å forenkle prosessen med oppretting av video og redigering på datamaskiner for amatører og hobby filmskapere. Nye versjoner og oppdateringer blir rutinemessig gitt ut. Selv om du ikke kan bruke oppdateringsfunksjonen i Pinnacle Studio for å få en ny versjon av programvaren, kan du være sikker på at du har alle oppdateringene er tilgjengelige for din versjon, som kan forbedre ytelsen og kompatibiliteten med ny maskinvare.

Bruksanvisning

1 Dobbeltklikk på "Studio Launcher" ikonet på skrivebordet, eller velg den fra "Start" -menyen. Klikk på "Pinnacle Studio Plus" -knappen i vinduet som vises. The Pinnacle Studio verktøyet åpnes.

2 Klikk på "Hjelp" drop-down menyen på toppen av Pinnacle Studio vinduet, og velg "Programvareoppdateringer." Klikk "OK" for å bekrefte. Pinnacle Studio sjekker på nettet for å se om en oppdatering er tilgjengelig. Hvis du kan laste ned en oppdatering, vises et nytt vindu som gir deg versjonsnummeret for oppdatering og liste noen av de nye funksjonene.

3 Klikk på "Go Get It" -knappen. En nettleservindu åpnes og navigerer direkte til nedlastingssiden for Pinnacle Studio 10.

4 Klikk på "Studio 10.8 Slipp Update" eller annen oppdatering link. Klikk på "Last ned nå" -knappen ved siden av Windows-versjonen som er installert på datamaskinen.

5 Skriv inn e-postadressen du brukte da du først registrert Pinnacle Studio 10, og klikk deretter på "Next". Hvis du aldri registrert produktet, må du registrere deg før du fortsetter. En nedlasting vindu vises for filen "StudioPatch10_8_0_4627.exe." Gå til skrivebordet og klikk på "Lagre" -knappen.

6 Lukk alle åpne forekomster Pinnacle Studio, og dobbeltklikk på filen "StudioPatch10_8_0_4627_light.exe" når nedlastingen er fullført for å installere den oppdaterte versjonen.

Hint

  • Lagre alle åpne filmprosjekter før du oppdaterer. Det er en risiko for at du oppdaterer programvaren før du full disse prosjektene kan hindre deg i å åpne og jobber med dem.