Hvordan oppdatere rader i MySQL

Structured Query Language, eller SQL, er designet for å være logisk, slik at samspillet med databaser å være relativt intuitivt så lenge brukeren vet kommandoene. MySQL, som et derivat, følger de samme prinsippene, og oppdatering datasett - enten kolonner eller rader - er like enkelt som å bruke UPDATE kommando og angi tabellen og sett av verdier du vil oppdatere.

Bruksanvisning

1 Logg deg inn på SQL serveren ved hjelp av en lokal eller ekstern kommando terminal. Bruk en kommandolinje-grensesnitt gjennom telnet, SSH eller annen form for ekstern tilgang hvis du ikke kan logge inn lokalt.

2 Skriv "mysql -u brukernavn" hvor "brukernavn" er enten ditt brukernavn eller en med rettighetene til tilgang til og redigere tabellen du vil oppdatere. Skriv inn passordet ditt når du blir bedt.

3 Type "UPDATE tabell SET col = NewData HVOR p = id;" der "table" er navnet på tabellen du ønsker å oppdatere, "col" er datakolonnen du vil oppdatere i raden, "NewData" er den oppdaterte informasjonen, "rad" er en spesifikk identitet for den raden du vil å oppdatere - enten det er en rad nummer eller ID-tast - og "id" er at bestemt verdi.

Hint

  • Sørg alltid for å legge til et semikolon på slutten av dine kommandoer. Det er lett å glemme, men og uten det MySQL vil ikke behandle forespørselen.