Hvordan oppdatere Twitter Fra WordPress

Hvordan oppdatere Twitter Fra WordPress


Hvis du har en WordPress blogg og en Twitter-konto, kan du finne deg selv å duplisere arbeid ved å logge inn på Twitter og skrive en statusoppdatering hver gang du oppretter et nytt innlegg i WordPress. I stedet for å legge inn informasjon to ganger, kan du installere en WordPress plugin som automatisk oppdatere Twitter status hver gang du oppretter en WordPress innlegg.

Bruksanvisning

1 Logg inn WordPress som "admin" brukeren. Last ned og installer en plugin som lar deg oppdatere Twitter status med hver ny bloggpost (se Ressurser).

2 Klikk på "Plugins" fra menyen. Finn plugin du har installert, og klikk "Aktiver" under sitt navn.

3 Naviger til innstillingene for plugin. For eksempel, klikk på "Verktøy" og "Twitter Updater" for Twitter Updater plugin.

4 Angi alternativer i plugin basert på hvordan du vil Twitter oppdateres når du oppretter en ny WordPress innlegg. Lagre endringene, for eksempel ved å klikke på "lagre alternativer" -knappen.

5 Klikk "Legg til ny" under "innlegg". Skriv en tittel på innlegget, kroppen for stillingen og en valgfri utdrag for stillingen. Klikk "Publiser" for å publisere innlegget.

6 Logg inn på Twitter for å sjekke at en ny tweet ble inngått for innlegget du publisert.