Hvordan oppdatere Windows Defender for Vista

Hvordan oppdatere Windows Defender for Vista


Oppdateringer for Windows Defender er vanligvis inkludert i regelmessig Windows-oppdateringer. Men kan du manuelt laste ned og installere oppdateringene selv. Oppdateringer kan være tilgjengelig på flere steder på nettet, men bare laste ned de fra Microsofts offisielle nettsted. Filer fra andre kilder kan faktisk være virus eller annen skadelig programvare forkledd som legitime oppdateringsfilene.

bruksanvisning

1 Logg inn på din Windows Vista-datamaskinen som administrator. Du må ha administratorrettigheter for å installere oppdateringsfilene.

2 Sjekk om du kjører 32- eller 64-bits versjon av Windows Vista ved å klikke på "Start" -menyen, deretter skrive "system" i søkefeltet og klikke på "system" i programlisten. For "System type" entry vil du se enten "32-bit operativsystem" eller "64-bit operativsystem".

3 Last ned oppdateringen definisjonsfiler fra Microsofts nettsted. Det finnes forskjellige versjoner av filer for 32- og 64-biters versjoner av Windows Vista, så sørg for å laste ned riktig versjon for datamaskinen ved å klikke på den aktuelle koblingen (se Ressurser), som vil starte nedlastingen automatisk.

4 Klikk "Kjør" når nedlastingen er fullført til umiddelbart å starte installasjonen. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen, og start datamaskinen på nytt hvis det er nødvendig. En omstart er vanligvis ikke nødvendig med en gang, men er vanligvis nødvendig for at installasjonen skal være fullstendig utfylt, så starte så snart som mulig.