Hvordan oppgradere BIOS for Creative PCI eller SATA Controller

PCI-spor lar deg koble til andre maskinvareenheter til datamaskinen, for eksempel SATA kontrollerkort for å aktivere SATA-støtte, eller HD-lydkort for å forbedre datamaskinens lydutgang.

Selv om du ikke kan oppgradere BIOS for å aktivere PCI, kan du oppgradere BIOS for å øke ytelsen av grensesnittet. For å bedre støtte for Creative Technology lydkort, SATA kontrollerkort, eller andre PCI-enhet, flashe BIOSen til den nyeste versjonen.

Bruksanvisning

Sjekk din BIOS-versjon

1 Venstre-klikk på Windows-logoen knappen i nedre venstre hjørne av skjermen. Skriv inn "informasjon" i søkefeltet. Velg "System Information" fra resultatene som vises i den venstre ruten.

2 Klikk på "System Summary". Finn "BIOS-versjon / -dato" i listen over elementer.

3 Gjennomgå den tilsvarende verdien til å bestemme hvilken oppdatering sist ble brukt til BIOS.

Oppdater BIOS

4 Gå til produsenten av datamaskinen hjemmeside. Klikk på "Support" eller "Drivere og nedlastinger."

5 Finn produkt etiketten som er festet til bunnen av den bærbare datamaskinen eller på siden av skrivebordet. Skriv inn produktinformasjonen i det aktuelle feltet.

6 Trykk "Enter" for å sende inn informasjon. Klikk "BIOS" for å utvide alle oppdateringer og verktøy tilgjengelig for din datamaskin.

7 Velg den siste oppdateringen fra listen. Les detaljene eller oppdatere historie for å finne ut hvorvidt oppdateringen forbedrer PCI-støtte. Last ned oppdateringen til datamaskinen din og lagre den på skrivebordet.

8 Dobbeltklikk på filen for å åpne zip-mappen. Klikk på "Start". Klikk på "Computer". Dobbeltklikk på "C :." Klikk "Fil" og pek på "New".

9 Klikk på "Folder". Navn mappen "BIOS". Gå tilbake til zip mappen. Hold nede "Ctrl" og "A" for å velge alle filene i zip-filen.

10 Dra-og-slipp innholdet i zip-filen til mappen du opprettet. Les dokumentasjonen som inngår i mappen for å finne ut hvordan å flashe BIOS.

11 Dobbeltklikk den kjørbare verktøyet som følger med på mappen for å begynne å blinke BIOS fra Windows, eller brenne innholdet i mappen til en stasjon for å lage en oppstartbar plate. Sett platen inn i CD-stasjonen og start maskinen på nytt.

12 Følg instruksjonene på skjermen for å flashe BIOS og forbedre støtte for Creative Labs PCI og SATA-kontrolleren kort.