Hvordan oppgradere BIOS på en 775i65GV

Hvordan oppgradere BIOS på en 775i65GV


Ettersom tiden går, er det vanlig for datamaskiner å gå ut på dato som ny maskinvare, programvare og operativsystemer stiller nye krav på systemet de opprinnelige programmerere og hardware designere kunne ikke ha forutsett. Heldigvis brukere har muligheten til å oppdatere BIOS sin, den delen av sine hovedkort som hjelper datamaskinens programvare og maskinvare hell samhandle med hverandre. For eldre maskiner som støtter deres Intel-brikkesett med en Asrock 775i65GV hovedkort, er prosessen en spesielt enkel en.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til Asrock nettstedet nedlastingsside for 775i65GV modell av hovedkort og klikk "BIOS Last ned". Den siste oppdaterte versjonen av BIOS som i november 2010 er versjon 2.40, som vises på toppen av skjermen. Blant de lengst til høyre tre kolonner, klikker du på enten Asia, Europa eller Amerika, i henhold til regionen der du bor.

2 Lagre denne filen til ønsket nedlasting plassering på datamaskinen. Dobbeltklikk på filen når den har lastet ned og la filene som finnes for å trekke seg. Plasser en ekstra disk til datamaskinen og brenne en kopi av disse filene på din ekstra disk.

3 Fjern disken fra stasjonen og erstatte den med boot disk. Start datamaskinen på nytt, slik at datamaskinen starter fra denne disken først, i stedet for fra harddisken eller nettverkskilde. Når maskinen har lastet til ledeteksten, mate ut boot disk og sette inn disken som inneholder BIOS-oppdatering for din 775i65GV.

4 Skriv "ASRUBIOS 75i65GV2.40" og trykk "Enter". Vent omtrent ett minutt som datamaskinen viser meldingen "Vennligst vent for lasting BIOS ROM." Etter en stund, vil du se meldingen "Flash ROM Update Fullført -. Pass" Fjern disken og starte datamaskinen på nytt.

5 Trykk "F2" som maskinen starter opp for å gå inn i BIOS-oppsettet. Under "Exit" -menyen, velg alternativet "Load Default Settings" og trykk "Enter". Etter dette, velg "Exit Saving Changes" og trykk "Enter" igjen for å starte datamaskinen på nytt med den nyeste BIOS for din 775i65GV.

Hint

  • Fjern aldri strøm fra datamaskinen mens du er i ferd med å blinke BIOS.