Hvordan oppretter jeg en makro i Outlook 2007 ved hjelp av Visual Base Editor?

Hvordan oppretter jeg en makro i Outlook 2007 ved hjelp av Visual Base Editor?


Microsoft Outlook 2007 er en oppgave manager applikasjon som er en del av Microsoft Office 2007 programvarepakken. Applikasjonen lar brukerne sende og motta e-post, tildele oppgaver, lage avtaler i kalenderen og ta notater. For å utføre en oppgave på en enklere måte kan du skrive inn en makro koden ved hjelp av Visual Basic Editor-funksjonen i programmet. Et eksempel går inn i en makrokode som legger til en bestemt signatur i hver e-post du sender.

Bruksanvisning

1 Åpne programmet Microsoft Outlook 2007 på din datamaskin. Klikk på "Tool" fra verktøylinjen øverst menyen og bla over "makro" alternativet.

2 Klikk på "Visual Basic Editor" alternativet. Visual dialogboksen Basic Editor vil da vises. Dobbeltklikk på modulen du vil inneholde makroen i "Project" -vinduet.

3 Klikk på "Insert" -menyen, og klikk deretter på "Prosedyre" alternativet. Skriv inn et navn på makroen i "Navn" -feltet.

4 Trykk på "OK" -knappen. En mal for makroen vil da vises i kodemodulen vinduet.

5 Tast koden for makroen i kroppen av malen. Du kan også kopiere en kode fra en annen kilde, og lim den inn i kroppen. Klikk på "Lagre" -knappen og den nye makroen vil bli lagret.