Hvordan optimalisere Squidoo Lens

På nettstedet Squidoo, kan brukerne dele informasjon og få annonseinntekter for seg selv eller en utpekt veldedighet ved å skape en "objektiv", et gratis Squidoo side som inneholder tekst, videoer, lenker, bilder og andre elementer på et enkelt tema eller emne. For å få mest mulig ut av din Squidoo linse, trenger du trafikk. Bruk prinsippene for søkemotoroptimalisering, eller SEO, å klatre søkemotorrangeringer, tiltrekke lesere innenfra Squidoo og utover, og øke sjansen for å tjene penger.

Bruksanvisning

1 Legg søkeordsetninger til hver del av din Squidoo linse. Nøkkelord er viktige ord og uttrykk som brukerne skriver inn i en søkemotor for å finne nettstedet ditt. For en linse som heter "Topp 10 Skrekkfilmer," for eksempel, ord og setninger for å innlemme inkludere "beste skrekkfilmer", "horror film anbefalinger" og "horror vurdering." I en 400-ord linse, bruke disse om lag tre ganger hver.

2 Still et objektiv URL som inneholder noen av søkeordene, atskilt med bindestrek eller understrek ", best_horror_films." De fleste søkemotorer ta hensyn til URL når rangeringen innholdet. Du må gjøre dette ved skapelsen scenen, som du ikke kan redigere en Squidoo URL senere.

3 Rediger objektiv tittelen og underoverskrifter å inneholde dine viktigste søkeord. "Viva Espana!" kan høres ut som en fengende tittel for en objektiv om spansk historie, men det vil bety mye mindre til søkemotorer enn en tittel som inneholder ord som "Spain", "historie" og "fakta".

4 Legg søkeord i Squidoo koder. Søk etter kodene på Squidoo først for å unngå å bruke "orphan koder," tags ingen andre bruker. Ved hjelp av den samme koden i mer enn én artikkel bidrar til å øke din linse rangering i Squidoo interne søkemotor.

5 Sett en relevant kategori. Hvis du skriver den mest informative artikkelen noensinne om hvilke hundemat å kjøpe, men filen den under "forretninger," i stedet for "Dyr og natur", din stakkars kategori valg kan koste dere lesere.

6 Link til Squidoo linse fra andre nettsteder og blogger, blant andre Squidoo linser. For de mest effektive SEO resultater, bruk link tekst relevante for søkeordene dine, i stedet for generiske setninger som «klikk her» eller «min artikkel."