Hvordan Ordne bilder i en Yahoo! Photos Album

Yahoo! Photos lar deg lagre et ubegrenset antall bilder og dele dem med venner og familie. Yahoo! Photos har også noen flotte funksjoner som lar deg organisere og vise bildene dine på en meningsfull måte. For eksempel kan du endre rekkefølgen på bildene i et album slik at bildene forteller en historie. Her er hvordan å omorganisere bilder i en Yahoo! Photos album:

Bruksanvisning

1 Gå til samlinger listen og velg et fotoalbum for å se ved å klikke på navnet.

2 Klikk og dra bilder til et nytt sted. En loddrett strek vil vises når du har plassert bildet på et sted som det kan dras til.

3 Dra grupper av bilder ved å holde nede "Ctrl" -tasten mens du klikker på hvert bilde.

4 Slipp museknappen når bildet ditt er på det stedet du vil den skal være.

5 Ordne album med mer enn 100 bilder ved å klikke på 1-100 rullegardinmenyen øverst i høyre hjørne av albumvisningsvinduet.

6 Velg "Show All" fra menyen for å få tilgang til alle bildene på en enkelt side.

Hint

  • Det er mange forskjellige måter du kan bruke albumet omorganisere funksjonen til å la bildene fortelle en historie. For eksempel kan du lage et album som har bilder av en enkelt person eller kjæledyr, og ordne dem i kronologisk rekkefølge, slik at historien begynner med en fødsel, og viser livshendelser i den rekkefølgen de skjedde. Alternativt kan du omorganisere et album med bryllup fotografier for å fortelle historien om bryllupet (eller en annen slik hendelse). Fordi du kan sende invitasjoner til å vise bildene til flere personer samtidig, er dette en fin måte å vise dele bilder med alle dine gjester.
  • Du kan ikke omorganisere bilder i et smart album eller bilder i "All My Photos" samling. Fordi innholdet i disse samlingene endres etter hvert som du laster opp nye bilder, noen omorganisere du gjør i disse albumene kan derfor være tapt så snart nye bilder er lagt til samlingen.
  • Selv om bildene i "All My Photos" samlingen ikke kan omgjøres, kan du sortere dem etter dato og navn. For å gjøre dette, klikk på "Sortering" som vises rett under fotoskuffen. Klikk typen sortering arrangement du ønsker å bruke, noe som vil laste siden på nytt med nye kriterier (hvis du har en veldig stor fotosamling eller en treg Internett-forbindelse, kan dette ta en stund).
  • "All My Photos" samling gjør at du kan snu rekkefølgen på bildene dine. Ved å klikke på "Snu sorterings" vil reversere den nåværende rekkefølgen på bildene. For eksempel, hvis bildene er sortert etter navn (som betyr at de er sortert alfabetisk): «Snu sorterings" vil arrangere dem i omvendt alfabetisk rekkefølge. Den "Reverse Sort" alternativet ligger i "Sortering" -menyen.