Hvordan Ordne iPad Apps etter sjanger

Hvordan Ordne iPad Apps etter sjanger


Applikasjoner som lastes ned på en iPad-enheten har en sjanger eller kategori knyttet til dem som kan brukes til å sortere programmene i iTunes-vinduet. Når programmene er sortert etter kategori, kan du bruke iTunes-programmet for å ordne programmene på iPad-enheten etter kategori, noe som gjør det lettere å finne de programmene du trenger. Hvis du ønsker å ordne iPad apps på denne måten, kan du gjøre det i noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Koble iPad til datamaskinen via USB-kabel som fulgte med enheten, og dobbeltklikk på iTunes-programmet ikonet for å starte programmet.

2 Klikk på iPad oppført under "Enheter" overskriften i iTunes-vinduet. Klikk på "Apps" for å vise programmene er lastet ned på enheten.

3 Klikk på haken ved siden av hvert program i programlisten for å fjerne haken fra programmet og fjerne programmet fra den virtuelle iPad startskjermer til høyre for programlisten.

4 Klikk på rullegardinmenyen under "Sync Apps" overskriften og velg "Sortering Kategori" alternativet. Søknadene vil nå bli sortert etter kategori i listen over programmer.

5 Klikk på boksen ved siden av hver applikasjon i den rekkefølgen av deres opptreden i sorteringslisten. Siden apps er sortert etter kategori, vil de bli lagt til og ordnet på de virtuelle iPad startskjermer i henhold til sin kategori, så lenge de er lagt i orden.

6 Klikk på "Apply" -knappen for å bruke den nye søknaden ordningen til iPad-enheten. Nå vil den iPad apps ordnes på enhetens startskjermer i henhold til sin kategori.