Hvordan Output en PC til en TV med S-Video

Hvordan Output en PC til en TV med S-Video


Videoutgangen av en personlig datamaskin (PC) er helt avhengig av skjermkort installert. Kvalitet, funksjoner og prisene varierer mye, avhengig av videoutgangen format alternativer. Kort som legger ut kun kompositt video - den vanligste - kan koste så lite som $ 20. Kort som støtter mer komplekse eller flere formater, inkludert S-video, kan koste mye mer, med profesjonell kort koster så mye som $ 2500. De fleste datamaskiner leveres med et forhåndsinstallert skjermkort som kan oppgraderes når som helst. Men til utgang til en TV med S-video, trenger du et skjermkort som støtter dette formatet. Du må være i stand til å programmere skjermkortet i henhold til produsentens instruksjoner eller erstatte den med en ny en med de riktige heter.

Bruksanvisning

1 Programmere eksisterende skjermkort til utgang S-video. Hvis det har dette alternativet, vil det ha enten en fire eller sju-pinners runde utgangskontakt, eller en flat, multi-pin HDMI-kontakt. Hvis den ikke gjør det, må du bytte ut skjermkortet med en som gjør.

2 Plugg den ene enden av adapterkabelen til skjermkortet. Bruk en adapterkabel som passer inn i skjermkortet utgangen på den ene enden, og har en rund, fire-pinners S-video-kontakten på den andre enden.

3 Plugg den runde, fire-pinners kontakten på enden av adapterkabelen til S-videoinngangen på TV-en.

4 Juster TV for å vise innspill fra eksterne videoinngangen som er knyttet til S-video alternativ. Ta kontakt med din TV manual for spesifikke instruksjoner.

Hint

  • En ekte S-videosignal opprettholder skillet mellom synkronisering og lysstyrke informasjon og fargeinformasjon, og sender to signaler over en kabel med runde, fire-pinners kontakter. Selv om ekte S-video er ikke en vanlig forbindelse, mange brukere, leverandører og produserer kalle en syv-pinners runde kontakten på et skjermkort en "S-video-kontakt", selv om det kan ha en eller flere andre formater.
  • Ikke forveksle en ekte fire-pinners S-video-kontakt med de syv-pinners kontakten funnet på et skjermkort eller laptop.