Hvordan overføre bilder ved hjelp av en laserskriver

Hvordan overføre bilder ved hjelp av en laserskriver


Overføre bilder ved hjelp av en laser skriver vanligvis innebærer å skanne en papirkopi av et bilde eller et annet bilde. Din laserskriver må inneholde skanning evne. Denne overføringen prosessen tar mindre enn fem minutter, så lenge skriverens maskinvare og programvare er installert og koblet til datamaskinen på riktig måte. Med et klikk på noen knapper, kan du enkelt bruke din laserskriver til å overføre bilder til datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Løft laserskriver dokumentdekselet.

2 Plasser papirkopi av bildet på glasset på laserskriver skanning seng. Juster bildet øverst i høyre hjørne på glasset for å sikre at det er overført riktig.

3 Lukk laserskriver dokumentdekselet.

4 Slå på laserskriver. Finn og trykk på "Scan Image" eller "Start Scan" -knappen på laserskriver. Datamaskinen skal gjenkjenne handlingen og åpne laserskriver scan programvaren automatisk. Følg instruksjonene på skjermen for å skanne bildet.

5 Velg alternativet for å lagre bildet på datamaskinen når den er overført.

6 Klikk "Next" og velg laserskriver anbefalte bildeoverføring alternativer vedrørende bildeoppløsning og størrelse.

7 Klikk "Preview" eller "Scan Preview" for å se et utkast av hva bildet vil se ut når den er overført til datamaskinen.

8 Velg "Scan" eller "Complete Scan" slutt å overføre bildet til datamaskinen. Bildet vil bli lagret i datamaskinens "Pictures" -mappen eller laserskriver standardbildemappen automatisk. Velg en annen mappe hvis du foretrekker det.

Hint

  • Skanningen forhåndsvisning kanskje ikke tilgjengelig på alle laserskrivere. Bare skanne hele siden, selv om bildet er mindre enn en vanlig side.