Hvordan overføre data mellom gamle og nye Macintosh-maskiner

Hvordan overføre data mellom gamle og nye Macintosh-maskiner


Du kan flytte data fram og tilbake mellom en gammel Mac og en ny Mac raskt med en minnepinne. Disse små minneenheter er omtrent på størrelse med fingeren, og kan holde en enorm mengde data. Noen ganger referert til som USB flash-stasjoner, de passer inn i USB-porten på datamaskinen, og oppfører seg som en ekstern harddisk. De jobber med både eldre USB 1.1-protokollen funnet på eldre Mac-maskiner, samt den nye, raskere USB 2.0-protokollen. Du kan også unngå dyre eller vanskelige kabel overfører denne måten. De fleste flash-stasjoner er formatert for både Mac og Windows-systemer, men sjekk for å være sikker.

Bruksanvisning

1 Sett inn flash-enheten i en USB-port på datamaskinen du ønsker å overføre data fra. Du kan starte på den eldre eller nyere Mac.

2 Dobbeltklikk på den eksterne harddisken ikon når det vises på skrivebordet for å åpne den. Et Finder-vindu som viser flash-stasjon innholdet vises. Hvis du har navngitt flash-stasjonen (etter deg selv eller din bedrift, for eksempel) navnet vil vises under ikonet. Hvis du ikke har, navnet på selskapet som gjør flash-enheten skal vises.

3 Dra filene inn i vinduet for flash-stasjonen som du vil overføre mens du holder nede "Option" -tasten. Dette vil lage kopier av filene og plassere dem på flash-stasjonen.

4 Dra ikonet for flash-stasjonen til papirkurven når du er ferdig. Dette vil løse ut stasjonen, noe som betyr at stasjonen ikke lenger blir lest. Hvis du ikke gjør dette før du tar stasjonen du kan skade den.

5 Fjern flash-enheten fra USB-porten når ikonet forsvinner fra skrivebordet.

6 Sett inn flash-enheten i USB-porten på den andre Mac.

7 Dobbeltklikk på ikonet for flash-stasjonen når det vises på skjermen for å vise innholdet.

8 Dra filene du ønsker overført til skrivebordet mens du holder nede "Option" -tasten.

9 Gjenta utstøting og fjerningsprosessen for flash-stasjonen når du er ferdig.